Onyekuru, 3. Defa Galatasaray'da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
13 e mi almışlardı ?
1 maç bile faydalanamadılar

bu is yatar , serdar Gurler'e sulanalim zaman kaybetmeden

Sezon sonuna kadar beleş ve 4.5 Milyon € opsiyon ile anlaşalım.

fatih hocanın acilen basına onyekuruyu beğeniyorum gibi birşeyler söylemesi gerekiyor.

fmde bu taktikle çoğu futbolcuyu kelepir ücretlere alabiliyorum. yeter ki oyuncunun gs de oynamak üzere aklı çelinsinn

Bizim kadro dışı oyuncumuzu isteselerdi, bedava gönderir üzerine de maaşının yarısını biz öderdik.

Bu isin sonunda yine kameralar karsisinda "Buradan Monacosporlu yetkililere tesekkürlerimi sunuyorum, bu transferde cok yardimci oldular." diyen bir Apo görür gibiyim.

6ya kuruyu hicbir yere satamazlar.

Rusya cin arap ulkeleri haric

54 milyon lira vermeyi dusunmuyoruzdur umarim

Bedelsiz kiralık 4.5m opsiyon iyidir

Son gun son saat verirler dostumuz monaco

Öyle yada böyle mutlaka alınması lazım. O gittikten sonraki halimiz ortada.

satılabilecak bir tane isim almadılar ki satabilelim.

3 senedır onyekuru transferı kirala gerı gonder kırala gerı gonder bır turlu bonservısını alamıyorlar 4 mılyon euro ya bıter bu transfer ıvır zıvır adamlara verene kadar sımdıye kadar almaları lazımdı

Bu pazarlıklar transfer başlayınca mı oluyor? Onyekuru'nun zaten Monaco'da işi biteli 4 ay oldu bizden başka talibi varsa şerefsizim. Yaparsın teklifini 3 ay önce olmadı bir daha revize edersin olmadı mı başka alternatife geçersin yani 8 ocak'ta hala arada 3 milyon euro fark ile pazarlık yapmak demek dostlar alışverişte görsün demektir. Bu yönetim yüce divanda yargılanmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt