Onyekuru, 3. Defa Galatasaray'da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zorunlu opsiyon FFP'ye yansıyordu galiba

Normal opsiyon fiyatı 6 m€ ise çok iyi alırız her türlü

Evet, bende zorunlu opsiyon FFP'ye yansıyor diye biliyorum. 6 milyon Euro satın alma opsiyonu ise kendini bizde ispatlamış, aidiyet duygusu olan ve 23 yaşındaki bir futbolcu için gayet makul.

Kiralık aşk oldu. Hoçgelmiş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

opsiyon makul olursa zorunlu olmaması daha iyi. 6 milyon iyi bi rakam

Kerem bu cocuktan daha potansiyelli

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

topu önüne alınca sırtına bir bek önüne de iki stoper alacak oyuncuya ihtiyacımız vardı.

rakibe bu korkuyu verecek oyunculardan ne kadar çok olursa rakip o kadar sahasına kapanır öz güvenini kırarsın. işte onyekuru da böyle bir oyuncu.

Kerem bu cocuktan daha potansiyelli

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Hocam lütfen ya, 2 sene önce ligde 14 gol atmış, şampiyonluğu feg ile beraber getiren Onyekuru nasıl potansiyel olarak keremden geri? Onyekuruyu çok hafife alıyorsunuz. Bonservisi ile gelirse rahat kafa ile ligin içinden geçer. Hem onye Büyük maçlarda da kaydolan bir adam değil.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu işi uzatmaya gerek yok Bonservisine 6M istiyorlarsa 3M verelim %50 sini alalım.

Ligin ilk yarılarında Monaco da takılır 2. yarılarında bizde oynar..

Her sene hersen aynı nöbeti tutmaya gerek yok.

Bugün açıklanır diyenler vardı bekleyip görelim.

6 şubat’a birşey kalmadı... gelecekse derhal gelsin artık

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Hocam lütfen ya, 2 sene önce ligde 14 gol atmış, şampiyonluğu feg ile beraber getiren Onyekuru nasıl potansiyel olarak keremden geri? Onyekuruyu çok hafife alıyorsunuz. Bonservisi ile gelirse rahat kafa ile ligin içinden geçer. Hem onye Büyük maçlarda da kaydolan bir adam değil.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Renktaş ben de bazen anlamıyorum. Bundan 2 ay önce Ali Yavuz'u 11' yazıyorlardı. Şimdi esamesi okunmuyor.
Bu oyuncuları izlemek istiyorlarsa Paf takım maçlarına bakmalılar.

yine adamı parlatıp 6 ay sonra yollayacağız!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt