Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 673
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam lütfen ya, 2 sene önce ligde 14 gol atmış, şampiyonluğu feg ile beraber getiren Onyekuru nasıl potansiyel olarak keremden geri? Onyekuruyu çok hafife alıyorsunuz. Bonservisi ile gelirse rahat kafa ile ligin içinden geçer. Hem onye Büyük maçlarda da kaydolan bir adam değil.Kerem bu cocuktan daha potansiyelli
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Bu taraftara 33 yaşında Mesut Özil layık.Onyekuruyu istemeyenleri gerçekten anlamıyorum... Adamın her koşusu tehlike, kaç tane gol atmış, rahat pozisyona giriyor, buraya aidiyet hissediyor, 23 yaşında...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Renktaş ben de bazen anlamıyorum. Bundan 2 ay önce Ali Yavuz'u 11' yazıyorlardı. Şimdi esamesi okunmuyor.Hocam lütfen ya, 2 sene önce ligde 14 gol atmış, şampiyonluğu feg ile beraber getiren Onyekuru nasıl potansiyel olarak keremden geri? Onyekuruyu çok hafife alıyorsunuz. Bonservisi ile gelirse rahat kafa ile ligin içinden geçer. Hem onye Büyük maçlarda da kaydolan bir adam değil.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
6 şubat’a birşey kalmadı... gelecekse derhal gelsin artık
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk