Onyekuru’nun Sözleşmesindeki Madde Kullanılmayacak

2 yıl boyunca kiralamak için götünü yırt sonrafiyatını çok makul yap ve vazgeç. Ancak bizim akıllılara! yakışır bir karar. Pişirip biz yemiyoruz buyur sen ye dedik fbye resmen. Umarım fbde çok başarılıolur( ki %100 eminim) en kötü araplara 10-15e satarlar biz kafamızı taşlara vururuzda bunu yapanlar unutur gider...

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

adam skor üreten bir kanat ve forvette bile sırıtmaz...daha ne istiyorsunuz yani...oynat 4-4-2 forvetinde Mohamed ile çoşar...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Fazla sakatlanıyor ve kendisini geliştirmiyor yıllardır aynı seviyede bu yüzden eskisi kadar alınmasını istemiyorum.

Bence doğru karar gidelim asistçi bir sağ kanat bulalım, Ha Onyekuru'yu almayıp Halil'i falan alırsak çok yanlış hamle olur umarım iyi bir plan vardır.
Yav bulalım demekle oluyorsa, sana ilk 11 için xxxxxxxxxxxx özelliği olanını bulalım diye sıralarım.

Para mı var?

Scout ağımız mı var?

Ne bulmasından bahsediyorsun renktaş?

Mallık olur almazsak. Bu tarz oyuncular hep iş yapmıştır bizde. Onyekuru da son dönemde gelen en fazla performans aldığımız kanatlardan. Kulübü de hocayı da ülkeyi de seviyor biliyor. Bu fiyata benzerini bulamazlar. Deneme yanılma ile gidilecek sezon değil önümüzdeki yıl.

GSCimbom Mobile App

Biz Galatasaray iz bize gelmek için oyuncular istekli olmali demeleri yüzünden şampiyonluklar gitti. 4m vermeyip 14m lik yaparlarsa şaşırmayın.

Gomis e 300 500 bin avro vermeyip 20m lik olduğumuz gibi. Koca bir kazikti işleyen düzeni basit paralara bozmak.

GSCimbom Mobile App

Yav bulalım demekle oluyorsa, sana ilk 11 için xxxxxxxxxxxx özelliği olanını bulalım diye sıralarım.

Para mı var?

Scout ağımız mı var?

Ne bulmasından bahsediyorsun renktaş?
Dünyadaki tek kanat oyuncusu Onyekuruymuş gibi niye davranıyoruz onu anlamıyorum biraz araştırılsa oldukça iyi seçenekler bulunabilir mesela aklıma gelen en basit seçenek Townsend hemde bonservissiz sadece biraz yaşlı.

Kim karar veriyor buna bilmiyorum ama kulüpte akıl mantık diye bir şey kalmamış.

Fazla sakatlanıyor ve kendisini geliştirmiyor yıllardır aynı seviyede bu yüzden eskisi kadar alınmasını istemiyorum.
fazla sakatlanmamı?....adam bir iki hafif sakatlığı dışında hiç sakatlığı olmadı...son iki sezonda Onyekuruda en büyük sıkıntı sadece hastalığıydı...geçen sezon geldi direk sıtma geçirdi ve tam form yakalayıncada araya pandemi dönemi girdi...bu sezonda son maçtan önceki son antrenmanda sakatlandı yoksa yine covid ve Annesinin ölüm haberi oldu....

Bence dogru karar , birtürlü kendini gelistiremiyor, iyiden iyiye geriye gitmeye basladii oynadigi futbol ile, birde son zamanlarda sakatlik sorunu cikti. Aradiktan sonra henry gibi hizli oyuncu rahat bulursun.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dünyadaki tek kanat oyuncusu Onyekuruymuş gibi niye davranıyoruz onu anlamıyorum biraz araştırılsa oldukça iyi seçenekler bulunabilir mesela aklıma gelen en basit seçenek Townsend hemde bonservissiz sadece biraz yaşlı.
işte ondan...Onyekuru 23 yaşında ve aynı ilk sezondaki gibi sezon başı kampı görmüş bir Onyekuru bu ligi donunda sallar...son iki sezonda bize hep oynamadan ve formsuz gelmesinden dolayı böyle sallantılar olabiliyor....

terimspor olsak alırdık
cengizspor olduğumuz için alınmıyor
şuan bu kararı alanın ft olduğunu sanmıon heralde
adamlar 31inde ftnin mukavelesi bitince çıkıp hoca gitti demek için heycandan uyuyamıyor
ne anlatıyon fanboy fln daha dünyadan haberin yok
Bakalim zaman gostercek bence Terim sildi onyekuruyu siz yonetim diyorsunuz fanboyuga gelince isim vermedim uzerine alinmana gerek yok aliniyorsanda sen bilirsin

Aferin size iş bilmezler beceriksizler gsye bu kadar aidiyet duyan 23 yaşında potansiyelli birini zor bulursunuz hem de 4,5m Euro inanamıyorum resmen hainliktir bu
Ocak ayında sıkışınca tekrar kiralık istersiniz ama

yazık ederiz hem kendimize hem onyekuru ya. yaşı genç lig de yaptıkları ortada. böyle bir fırsat gelmişken elimizden kacırmak mallık olur adımıza. almazlar ise gidip onyekuru tarzında bir oyuncuya yönelecekler göreceksiniz. değer mi peki maceraya? elinde hali hazırda bir kanat dururken? mantıken değmez ama burası galatasaray burda her sey mümkün. sıvama mod on açılmış belli ki. yıllardır benzeri oyuncuları bölgelere alıp farklı sonuclar almaya calıstık. cogunda da basarısız olduk. eğer gerçek bir sistem kurulacaksa eyw da gidip benzeri oyuncuyu almaya kalkarlarsa söverim.

Geri
Üst Alt