Onda katılıyorum haklısın tabi ki.
Bu yetmezmis gibi bir de antrenörlügünü daha cok begeniyorum diyor
Onda katılıyorum haklısın tabi ki.
Bu yetmezmis gibi bir de antrenörlügünü daha cok begeniyorum diyor![]()
ne diyo la buOrhan Atik: "Benim için anlatılmaz bir duygu. Yönetim kuruluna teşekkür ediyorum."
Orhan Atik: "Sakatlıkları sadece antrenmana bağlamak doğru olmaz. Futbol, travmatik bir spordur, doğru yorumlamak gerekir."
dresscode mu var?Eşofmanla çıkmayın kardeşim şu maçlara ya. Beden öğretmeni misiniz anasını satayım.
Eşofmanla çıkmayın kardeşim şu maçlara ya. Beden öğretmeni misiniz anasını satayım.
Benim de en gicik oldugum seylerden biri bu.
Aykut Kocaman bunu beğenmedi.
Gerçi Fener'deyken eşofman giyiyordu o.Konya'da normal giyiniyor.
Bosuna Hasofmanli denilmiyor kendisine zaten
Ben Aykut'u severim zaten, bence Fener'de hakki yendi biraz tabi sacmaladigi da oldu ara sira. Aynen bu aralar bizim memleketi iyi yukarilara tasidi gercekten hic beklemezdim ben bu kadar basarili olacagini.
Konyalı mısın sen?![]()

Evet aslen Konyaliyim ama kendimi daha cok Adanali gibi hissediyorum. Bizim aile Adana'da yasiyor onlarca yildir ama Konyaliyiz.
Yazin Konya'nin yakinlarinda bir köye gidiyorlar cümbür cemaat hepYakinlarinda derken Konya'ya neredeyse 2 saat uzak
Köy tam Adana-Konya ortasinda, iki yöne de 2 saat yol gidiyorsun
![]()
Vay reis hemşehriyiz,ben de Konyalı'yım ama yıllardır Tarsus'tayız işte.
Hangi ilçe,köy?
Tesadüfe bak Tarsus da Adana'ya yakinEregli ilcesi var, köy de Eregli'den 35km mi ne uzaklikta Cayhan köyü.
Anladım,Ereğli taraflarını pek bilmem,Ilgın ve ötesini bilirim.Ilgın Beykonak köyü ben de,kasabaydı eskiden şimdi köy oldu.
Tarsus'a gitmişsindir mutlaka.![]()