GSCimbom
Orhan Atik | Kiralık Oyuncular Sorumlusu
Murat Saylak

Orhan Atik | Kiralık Oyuncular Sorumlusu Sayfa 8

Murat Saylak ·

Cevap
377
Okunma
32,2K
Sayfa
8/19
Orhan Atik: "Benim için anlatılmaz bir duygu. Yönetim kuruluna teşekkür ediyorum."
Orhan Atik: "Sakatlıkları sadece antrenmana bağlamak doğru olmaz. Futbol, travmatik bir spordur, doğru yorumlamak gerekir."

Eşofmanla çıkmayın kardeşim şu maçlara ya. Beden öğretmeni misiniz anasını satayım.

Aykut Kocaman bunu beğenmedi.

Gerçi Fener'deyken eşofman giyiyordu o.Konya'da normal giyiniyor.

Bosuna Hasofmanli denilmiyor kendisine zaten :D

Ben Aykut'u severim zaten, bence Fener'de hakki yendi biraz tabi sacmaladigi da oldu ara sira. Aynen bu aralar bizim memleketi iyi yukarilara tasidi gercekten hic beklemezdim ben bu kadar basarili olacagini.

Bu adam hoca olduguna inaniyormusunuz gercekten? Kadroyu Sneijder ile Fatih Isbecer yapiyor, Antrenor olarak kenarda biri durmasi gerekiyor diye bunu koymuslar

sabrine yazık oldu orhancım,sıra umuduna ve hakan baltana geldi.nerden buldular seni ya.sneijder olaydı keşke takımın başında.

Konyalı mısın sen? :D

Evet aslen Konyaliyim ama kendimi daha cok Adanali gibi hissediyorum. Bizim aile Adana'da yasiyor onlarca yildir ama Konyaliyiz.

Yazin Konya'nin yakinlarinda bir köye gidiyorlar cümbür cemaat hep :D Yakinlarinda derken Konya'ya neredeyse 2 saat uzak :D Köy tam Adana-Konya ortasinda, iki yöne de 2 saat yol gidiyorsun :asd:

Evet aslen Konyaliyim ama kendimi daha cok Adanali gibi hissediyorum. Bizim aile Adana'da yasiyor onlarca yildir ama Konyaliyiz.

Yazin Konya'nin yakinlarinda bir köye gidiyorlar cümbür cemaat hep :D Yakinlarinda derken Konya'ya neredeyse 2 saat uzak :D Köy tam Adana-Konya ortasinda, iki yöne de 2 saat yol gidiyorsun :asd:

Vay reis hemşehriyiz,ben de Konyalı'yım ama yıllardır Tarsus'tayız işte. :D

Hangi ilçe,köy?

Geri
Üst Alt