Ali Kenan Atay
Kırmızı Üye
- 25 Haziran 2014
- 1.743
- 50
- 298
yine de gönderiliş şekli hoş değil yazılanlar doğruysa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu herifin gitmesi bana göre cok ama cok iyi oldu. Insallah Kewell yardimci olarak gelir
Bana.göreNeye göre Kewel kime göre kewel Kardeş?
Hocam sen golf felan takıl ya da kriket zaten ülkenin en kazma futbolcularından birinin ismini kullanıyorsun,hatta golf kriket fazla elitist kaçar çanak çömlek oyna,hayır GSC yönetimi ne ise yarar trollerle ugrsamadiktan sonra, fissdrogba saf kulupleri tokatlamaya devam ediyor anlasilan
Hocam sen golf felan takıl ya da kriket zaten ülkenin en kazma futbolcularından birinin ismini kullanıyorsun,hatta golf kriket fazla elitist kaçar çanak çömlek oyna,hayır GSC yönetimi ne ise yarar trollerle ugrsamadiktan sonra, fiss
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
GSC FORUM YONETİCİLERİ ,su herifi banlamazsınız beni banlayın da ,bir ise yarayın,Allahın kuşları forumumuzu basmış Türkiye'ye gelmiş en büyük yabancı futbolcularimizdan birine hakaret ediyor,siz kumda oynayın eğer bunu da yok etmezseniz...zzz
drogba 3kagitci bir tokatcidir
GSC FORUM YONETİCİLERİ ,su herifi banlamazsınız beni banlayın da ,bir ise yarayın,Allahın kuşları forumumuzu basmış Türkiye'ye gelmiş en büyük yabancı futbolcularimizdan birine hakaret ediyor,siz kumda oynayın eğer bunu da yok etmezseniz...
Yakıssada kodum.yakışmasa da ,saygıdeğer adam şikeci futbolcu ismi kullanmaz NKFVASKendisi cok saygideger bir üyemiz
Yakismadi
Yakıssada kodum.yakışmasa da ,saygıdeğer adam şikeci futbolcu ismi kullanmaz NKFVAS
İsmail Güldüren ismini kullanan kimse benim için fenerlidir ayrıca sana ne ki senin sahte hesabın miFenerli olduguna dair varmi belge
Yakismadi hic kusura bakma