Orhan Atik'in Görevine Son Verildi!

İlk önce dursun gitmesi lazım kim gelirse gelsin sonuçta bir çapsız yönetim ve transfer işini bilmeyen zat var
gene aynı hikaye

Ohuhuh şu herifi günağım kadar sevmiyordum yav Orhan'dan kurtulduk hayırlısıyla
Yavaş yavaş JoR sonra Yönetim sonra topçulardan kurtulduğumuz günlerde gelecek inşallah

O değilde daha önce Kewell demiştim.ama sonradan aklıma geldi lan Drogba yardımcı olarak geliyor olmasın,yani.olsun aslında tabi sonuçta bıraktı montreal î de olur mu olur hatta süper olur,zaten gelirse rike hocam geri planda kalacaktır

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iyi haber , bir capsizdan kurtulduk en azindan darisi diger capsizlarin basina.

Medyada bazıları eleştiriyor bu kararı. Ben hep söylüyorum; Yardımcılar bu kulüpte daha sonra çalışabilecek isimler olmalı.

Ayhan'da kovulmalı, çünkü bizi çalıştıracak seviyede değil. Riekerink'in zaten kendi ekibi yok, kulüp belirlesin bu kapasitede birini.

Geç kalınmış bi karar.

Dursun da bir hata yapsa ve kendi görevine son verse keşke.
Başka şekilde kurtulamayacağız

SARI KIRMIZI!

drogba saf kulupleri tokatlamaya devam ediyor anlasilan
Hocam sen golf felan takıl ya da kriket zaten ülkenin en kazma futbolcularından birinin ismini kullanıyorsun,hatta golf kriket fazla elitist kaçar çanak çömlek oyna,hayır GSC yönetimi ne ise yarar trollerle ugrsamadiktan sonra, fiss

Hocam sen golf felan takıl ya da kriket zaten ülkenin en kazma futbolcularından birinin ismini kullanıyorsun,hatta golf kriket fazla elitist kaçar çanak çömlek oyna,hayır GSC yönetimi ne ise yarar trollerle ugrsamadiktan sonra, fiss

zzz

drogba 3kagitci bir tokatcidir

Yardımcılar budanmaya başlamışsa yakında sıra Riekerink'e gelir. Gelmeli d artık.

zzz

drogba 3kagitci bir tokatcidir
GSC FORUM YONETİCİLERİ ,su herifi banlamazsınız beni banlayın da ,bir ise yarayın,Allahın kuşları forumumuzu basmış Türkiye'ye gelmiş en büyük yabancı futbolcularimizdan birine hakaret ediyor,siz kumda oynayın eğer bunu da yok etmezseniz...

GSC FORUM YONETİCİLERİ ,su herifi banlamazsınız beni banlayın da ,bir ise yarayın,Allahın kuşları forumumuzu basmış Türkiye'ye gelmiş en büyük yabancı futbolcularimizdan birine hakaret ediyor,siz kumda oynayın eğer bunu da yok etmezseniz...

Kendisi cok saygideger bir üyemiz

Yakismadi

Geri
Üst Alt