Haber Orkun Kökçü, 30 Milyon Euro Karşılığında Beşiktaş'ta

Orkun ve abrahama 100 milyon bağlamışlar toplamda.

Güya gayrimenkul projesinden 150 milyon bekliyorlardı daha kepçe kazmadan 100 milyonu 2 adama bağladılar.

Bir şeyin yolunu açmaya çalışıyorlar ve muhtemelen ilk denek Beşiktaş olacak. 2-3 seneye bu durumlar gündeme gelir

Orkuna bu parayı bağlayuacağıma bedelsiz yıllık 6m euroya ilkayı alırım daha iyi en azından ne vereceği bellidir. Orkunun şuan tek avantajı yaşı 24 başka bir espirisi yok. 5 büyük lig görmemiş ne çıkacağı belirsiz. Bir kanat oyuncusu da değil ki bruma misali uçsun kaçsın pır pır adam diyelim o da yok. Tamamiyle kapalı kutu o paraları etmezdi.

Şu transferi biz yapsak japon yenine çevirip öyle maaliyet sunarlardı.

50m x 40 = 2. 000.000.000 tl yapıyor birde bunun kdv ve stopajı var

Herif yillik 5milyon kazaniyor, araplar bile bu kadar vermezdi buna hatta ilgilenmezdi ama bizim komedi ve niteliksiz medya mensuplarina göre has besiktasli ve durus sergilemis :asd:

Pahalı gibi dursa da iyi transfer. Orkun ve Gedson'lu bir orta saha oldukça dinamik olur. Ben olsam bu minvalde bir transfer daha yapar, Rafa'yı ters ayaklı kanat oyuncusu olarak kullanmayı tercih ederdim. Beşiktaş'ın Orkun-Gedson'un arkasına bu minvalde 1 tane de tempolu 6 numara aldığını düşünelim, TSL için aşırı dinamik bi orta saha kurmuş olurlar.

Valla nerden baksan iyi transfer, sahada ne verir bilinmez ama gördüğüm kadarıyla taraftarlara da bir umut olmuş. Orkun'a da helal olsun tuttuğu takımı emeklilik destinasyonu olarak görmeyip genç yaşta geldi. Bizim sözde Galatasaray'lı gurbetçilerden iyidir. Verilen para Beşiktaş'ın sorunu..

bu transferde komik olan JK nin bu sene para vermemesi. Dümdüz kiralık aldılar yıl sonunda muhtemelen zorunlu opsiyon var parayı ta o zaman ödeyecekler. Yani yapacakları tek iş Orkun'un maaşını peyderpey ödemek. Kamilfica kulübü nasıl kabul etti aklım almıyor. Orkun rahat satılırdı Avrupa kulüplerine 25-30'a hiç bir sene beklemeden.

bu transferde komik olan JK nin bu sene para vermemesi. Dümdüz kiralık aldılar yıl sonunda muhtemelen zorunlu opsiyon var parayı ta o zaman ödeyecekler. Yani yapacakları tek iş Orkun'un maaşını peyderpey ödemek. Kamilfica kulübü nasıl kabul etti aklım almıyor. Orkun rahat satılırdı Avrupa kulüplerine 25-30'a hiç bir sene beklemeden.
İzlediğim hiçbir Benfica maçında varlık gösteremedi. Hiçbir Avrupa kulübü Orkun'a 30 milyon vermez. Benfica teklifi duyunca zil takıp oynamıştır. Yan pas yapmaktan başka hiçbir özelliği yok.

İzlediğim hiçbir Benfica maçında varlık gösteremedi. Hiçbir Avrupa kulübü Orkun'a 30 milyon vermez. Benfica teklifi duyunca zil takıp oynamıştır. Yan pas yapmaktan başka hiçbir özelliği yok.
yaw abartma. Alakası bile yok dediğinin. 25-30m veren rahat çıkardı net enaylilik var.

30 da verilmez be kardeşim

Bunu ben de anlamadım hele de Benfica gibi ölücü kulüp

Bunu ben de anlamadım hele de Benfica gibi ölücü kulüp

Büyük bir bonservis bedeli ödeyerek transfer ettiği bir oyuncuyu, bir sonraki sezon doğrudan yüksek bir bonservis geliri elde edemeyecek durumda olabilirler. Vergisel mevzular olabilir muhtemelen stopaj vs. oluşuyordur ülke mevzuatına göre.

Kiralama, sonraki dönemde gelir elde etmeyi garantileyen bir seçenek sunuyor. Vergiden kaçınmış olabilirler böylece.

Yoksa ilk yıl 'bedava' olayı ilginç gerçekten.

Osimheni almadığımız senaryoda bu herife ödenen yüklü bonservisi güzelce boklayabiliriz.

Türk futbolu ödenen bu paraları kaldiramaz bu bir intihar deriz.

Türk takımları bu düzeyde bonservis vermeyi hak etmiyor. (Şampiyonlar ligine giden takım hariç)

Mesela O 30 milyona baturina ve onyedika'yı alırdın onyedika-baturina-gedson taş gibi orta sahan olurdu.

Geri
Üst Alt