Haber Orkun Kökçü, 30 Milyon Euro Karşılığında Beşiktaş'ta

Kötü oyuncu falan değil ama tek başına işleri değiştirecek adam da değil.

Dün rezaletti de çok övülen Rafa ya da Abraham naptı yani. Shaktar daha hazır ve iyi bir takım.

Orkun 10 gol 10 asist falan yapar her türlü totalde

Tabii yine hocasıyla falan kavga etmezse
Ligde performans banko verecektir ama ben sadece milli takimda takip ettim (takim gibi pek oynamiyoruz orada da , bireysellikler on plana cok cikiyor genelde mac ozelinde)

Aslinda tum oyuncalara direkt tekil bakmak bence hatali(bariz bireysel hatalar olmadigi surece tabi) cunku sonucta adam ortasaha, arkasindan getiren ile onundeki ile iliskisi irdelenmeli.

Bjk de o baglantilar 0, sanki hic hazirlanmamislar gibi lig bittikten sonra. Gunnar hoca epey zayif kalmis.

Daha 1 maç oynandı çok keskin konuşmamak lazım.

Ama bu işin iyi bir yönde gitmeme ihtimali çok yüksek, Beşiktaşlılar hariç herkes farkında bunun. Orkun'un asla takımı peşinden sürükleyecek bir adam olmadığını da herkes biliyordu. Beşiktaşlılar hayatlarında ilk defa futbolcu görmüş gibi adama sarıldılar. Üzerine gereksiz çok büyük bir yük yüklediler. Psikolojisi bu kadar bozuk taraftar ve camiası (yönetim kurulundan tut divan üyeleri, genel kurul hepsinin psikolojisi bozuk) olan kulüpten iyi bir şey çıkma ihtimali çok düşük. Bir ihtimal Solskjaer toparlarsa toparlar. Pozitif, düzgün bir adam çünkü.

Bjk çok kötü yönetilen ve kadro kalitesi de bize nazaran çok kötü olan bir ekip..

Daha Musrati ve Muçi'den giren 22 Milyon Euroluk kazık çıkmamışken Orkun'a 30 Milyon Euro sıkmaları inanılır gibi değil..

Çok fazla maçını izlemedim ama izlediklerimi düşününce Orkun ile ilgili hatırladığım hiç bir şey yok.. Öyle lider ruhlu, takıma ve sahaya ağırlığını koyacak bir oyuncu izlenimim olmadı..

1753431286764.webp

Bu ne lan. Yalnız genel olarak profesyonel olmadığını ve kendini yıldız sandığını söylemişler, haksız sayılmazlar. Feyenord, Benfica her yerde hocayla sorun ve kavgalar yaşıyorsan sıkıntı sendedir. Üstüne sıkıntılı bir camiaya gitti, geldiğinde Gedson ve Rashica gibi överler, böyle oynarsan ağzına ederler.

Benficalılar Beşiktaş'ı çöplükleri olarak görmeye başlamışlar, kendileri beğenmedikleri oyuncuları bunlara göndermek istiyorlar, sırada Florentino var.

Yalnız böyle kötü saç modeliyle olmaz

Efsane orta sahalar ya keldir ya da güzel saç modeli olur

milli takimda izledim genelde bal yapmayan ari gibi kosan bir oyuncuydu oyle fuleli bir hali yoktu.
yani tamamlayan bir oyuncu. iyi takimda is yapar ama takimi tasimaz
bizde sara'dan daha iyi oynayabilir mi mesela? ki biz sara'yi bile begenmiyoruz
15'e alinsa su piyasada tamam dersin ama bjk icin cehapenin buyuk bir kismini kullandiran 30m euro gibi bir parayi vermek bence alinmamasi gereken bir risk idi.

Bu Orkun denen elemanın Karga Arena'da bize kesin golü var şimdiden yazıyorum.

Herifler tüm sezon yatar bize oynar ancak.

Calhanoglunu alırsak aynı tablo ile biz karşılaşırız.ama calhanoglu bundan tabiki daha iyi..

Geri
Üst Alt