Haber Orkun Kökçü, 30 Milyon Euro Karşılığında Beşiktaş'ta

30 milyon euro verdiğin topçudan daha fazlasını beklersin kötü değildi ama kesinlikle fiyat performans değil...

bence iyidi, adamin tek basina takim olmasinimi bekliyorsunuz? milli maclarda hakanla beraber uyumunu biliyoruz.

niye iyiydi 4 duran topun 4ünü de auta attı diye mi

oyunda kaldığı süre boyunca 3 kere fln topla buluştu, 1 pası da taca çıktı

Bu arkadaş aşırı sofilerden sakallilardan diyorlar ,30 milyon avrupadan teklif gelse koşa koşa giderdi

niye iyiydi 4 duran topun 4ünü de auta attı diye mi

oyunda kaldığı süre boyunca 3 kere fln topla buluştu, 1 pası da taca çıktı
adamin ilk maci nazari olsun. uzun paslari son derece isabetliydi, mücadelesi gayet iyidi. duran toplarda kötüydü ama iyi kullandigini biliyoruz. bizde cok katki saglardi,

İlk maçtan yermemek lazım derdim ama 30milyona ilk macta böyle olamazsin

Tipik sistem.takim oyuncusu, orda görevini yapar , göze batar faydali olup iyi oyuncu izlemi birakir ama sistemsiz takima gelince feci sekilde patlar, onun icun misal hakani istemedim. O orkundan daha iyi olsada, o bile kaotik ortamda kötü gözükür. Besiktas bos yere cöpe atti parasini

benfica asla zarar etmiyor valla akilli adamlar kerem'i de 29 ye fenere kitleyeceklerdi ama gitmek istemedi

bu arkadaşa iyi miyi diyenler milli takım hariç hiçbir maçını açıp 90' izlediniz mi acaba aq ya? portekizde de hollandada da bu elemanı izledim. değil 25m euro 15m bile edecek bi futbolculuğu yok.

kim bu adama nasıl 25 verdirdi ben anlamıyorum harbiden büyük kazık. benficalılar göbek atıyordur. arada 2 tane şut çekecek diye topçu mu alınır amk bunu fener de yapıyor. şükür gs'de böyle şeyler yok hakan çalhanoğluna bile ayarı çekti.

bu adama 25 verilen ülkede osimhene 70 verilirken sorgulanıyor bir de. komedi. adama bi de senelik 5m euro vermişler yuh yani.

bi de çok iyi bjkliymiş ondan gelmiş ya siktirin gidin adama 5 m euro para verilmiş yuh amk. oha. nası bi para lan bu. bjk'de büyük kaos olcak ben söylim necip falan yer bu adamı.

abi imkanın olsa orkun - hakan ç. bu topçulara 30 verilmez yav biz versek söverdim.

Büyük takım oyuncusu aurası/karakteri diye bir şey vardır. Oyuncunun duruşu, vücut dili takım arkadaşlarına ve taraftara adeta "'ben burdayım, rahat olun, hallederiz" izlenimi verir. Sahada rakibin de psikolojisini etkiler hatta. Hiçbir şey oynamasa bile sadece varlığıyla rakibi tedirgin eder. Kritik maçlarda çoğu kişinin ayaklarının titreyeceği yerde büyük oynar, takımını potada tutar/maçı aldırır...
Bir oyuncuyu "büyük" oyuncu yapan etkenler kabaca bunlardır.
Orkun'da bunların hiç biri yok. Daha önce de kendisini hiç beğenmediğimi arkadaş ortamlarında defalarca söylemişimdir, milli takım performansından da bağımsızdır bu söylediğim. Büyük takım oyuncusu olamayacak kadar pasif bir oyuncu. Psikolojik ve fiziksel anlamda iyiyse, iyi bir oyuncu, ama 30 milyon edecek veya takımı üstüne kuracağın veya 11'e yazacağın bir oyuncu asla değil, yakınından bile geçemez hatta.

Kötü oyuncu falan değil ama tek başına işleri değiştirecek adam da değil.

Dün rezaletti de çok övülen Rafa ya da Abraham naptı yani. Shaktar daha hazır ve iyi bir takım.

Orkun 10 gol 10 asist falan yapar her türlü totalde

Tabii yine hocasıyla falan kavga etmezse

Senin bir oturmus takimin olur max iki üc eksigin olur gidersin 30 milyon harcarsin Orkuna ama takimin yarisi degismesi gerekirken sen hangi akla hizmet böyle bir transfer yaparsin? Besiktas belki 30-40 milyon harcamasi gerekirdi ama genc oyunculara, bir kac yil beraber oynayip sonra oturmus bir takim olarak sampiyonluk icin oynarsin. Bu sekilde iki üc oyuncu alinca hala yarim bir takimsin.

Geri
Üst Alt