İbrahim Anıl
Parçalı Üye
- 11 Temmuz 2016
- 4.757
- 2.191
- 813
30 milyon euro verdiğin topçudan daha fazlasını beklersin kötü değildi ama kesinlikle fiyat performans değil...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence iyidi, adamin tek basina takim olmasinimi bekliyorsunuz? milli maclarda hakanla beraber uyumunu biliyoruz.
Ilk maçta orkunun duz adam olduğunu gördüklerinde yaşayacakları hayal kırıklığı![]()
adamin ilk maci nazari olsun. uzun paslari son derece isabetliydi, mücadelesi gayet iyidi. duran toplarda kötüydü ama iyi kullandigini biliyoruz. bizde cok katki saglardi,niye iyiydi 4 duran topun 4ünü de auta attı diye mi
oyunda kaldığı süre boyunca 3 kere fln topla buluştu, 1 pası da taca çıktı
adamin ilk maci nazari olsun. uzun paslari son derece isabetliydi, mücadelesi gayet iyidi. duran toplarda kötüydü ama iyi kullandigini biliyoruz. bizde cok katki saglardi,
bu arkadaşa iyi miyi diyenler milli takım hariç hiçbir maçını açıp 90' izlediniz mi acaba aq ya? portekizde de hollandada da bu elemanı izledim. değil 25m euro 15m bile edecek bi futbolculuğu yok.
kim bu adama nasıl 25 verdirdi ben anlamıyorum harbiden büyük kazık. benficalılar göbek atıyordur. arada 2 tane şut çekecek diye topçu mu alınır amk bunu fener de yapıyor. şükür gs'de böyle şeyler yok hakan çalhanoğluna bile ayarı çekti.
bu adama 25 verilen ülkede osimhene 70 verilirken sorgulanıyor bir de. komedi. adama bi de senelik 5m euro vermişler yuh yani.
bi de çok iyi bjkliymiş ondan gelmiş ya siktirin gidin adama 5 m euro para verilmiş yuh amk. oha. nası bi para lan bu. bjk'de büyük kaos olcak ben söylim necip falan yer bu adamı.