Haber Orkun Kökçü, 30 Milyon Euro Karşılığında Beşiktaş'ta

Teklif ettiğimizi söylemedim zaten, adamlar istiyor ve bu yönetim verecek gibi. Kimse bizim gibi topçu istedi diye yok pahasına topçusunu vermiyor.
Osimhen'e 75 sayan kulüp Hakan'a 30 değil 15'i bile zor teklif eder. Keza gelecek olsa Orkun'a da. Hakan'ın şu anda bizim için olmazsa olmaz bir adam olmadığını herhalde senin kadar hepimiz biliyoruz.

Teklif ettiğimizi söylemedim zaten, adamlar istiyor ve bu yönetim verecek gibi. Kimse bizim gibi topçu istedi diye yok pahasına topçusunu vermiyor.
orkun önce kendini ıspatlasın hakan seviyesine gelsin ondan sonra kıyaslandıkları rakamları konusuruz
orkun iyi topçu ama okadar
hakan ise maç alabilecek mac aldirabilecek topcu 30 mılyon zaten veremeyiz ama orkuna süper star çekenlerin hakana 30 istenmesini yadırgaması komik oluyor

Osimhen'e 75 sayan kulüp Hakan'a 30 değil 15'i bile zor teklif eder. Keza gelecek olsa Orkun'a da. Hakan'ın şu anda bizim için olmazsa olmaz bir adam olmadığını herhalde senin kadar hepimiz biliyoruz.
Cümle şöyle olmalıydı “Osimhen'e 75 sayan kulüp Hakan'a hayli hayli 30 verir” nede olsa birde evlat.. haa şl final oynamış ve ballon d’or adayıydı.. 30 az bile…

BJK özelinde baya iyi trasnfer diyebilirim oynucyu çok sevmesemde.

ama 30 M çok fzla değil mi gerçekten yav.

orkun önce kendini ıspatlasın hakan seviyesine gelsin ondan sonra kıyaslandıkları rakamları konusuruz
orkun iyi topçu ama okadar
hakan ise maç alabilecek mac aldirabilecek topcu 30 mılyon zaten veremeyiz ama orkuna süper star çekenlerin hakana 30 istenmesini yadırgaması komik oluyor
Rakamlar herşeyi söylüyor: Orkun 24 Hakan 32

nasil ödeyecekler sezon sonunda cok merak ediyorum
büyük kumar oynuyor serdar adalı

nasl oynuyor bilmiyorum ama gelecekten yiyor gibi duruyor Ahmet nur çebi gibi.

bakınca ama fenerde sıkıntı potansiyeli varken doğru zamanda bu kumarı oynuyor diyebilirm.

CL bileti koparamazlarsa + AVL geliri alamazlarsa 10+ falan çok çok zora düşecekler.

Cümle şöyle olmalıydı “Osimhen'e 75 sayan kulüp Hakan'a hayli hayli 30 verir” nede olsa birde evlat.. haa şl final oynamış ve ballon d’or adayıydı.. 30 az bile…
Tabii canım Osimhen'e 75 verdiysek Hakan'a da en kötü 50 veririz. Gerizekalıyız ya.

Uydur uydur ipe diz. Evlatçılıkmış... Komisyon iftirası bitti şimdi evlatçı muhabbeti başladı. Ne güzel hayat be...

Geldi mi bilmiyorum ama en iyisini yapıyorlar.
Bunların yerinde olsam direk Konferans'a düşüp orada final kovalarım.
Tabi stoper, 6 numara ve kanat şart.
Gedson'u satıp alsınlar

Orkun benficaya giderken de kazıklanmışlar demiştim.
Max 18 milyonluk herifti çok fazla da katkı yapamadı kariyerine.

Zaten göndermek istedikleri herifi bildiğin sapladılar.
30 milyon gibi parayı bu elemana verseydik ortalığı yakardım.
6 milyon maaş var üzerine ulan adamlar prime osimheni çeyrek fiyatına çıkardılar.

Kafayı yemişler.Devlete olan borçları ödemediğinde bizim kulübün işi yokuşa sürmesi lazım. 1 sene bb faizi ödemedi herifler öyle bir dünya mı var ya.

Tabii canım Osimhen'e 75 verdiysek Hakan'a da en kötü 50 veririz. Gerizekalıyız ya.

Uydur uydur ipe diz. Evlatçılıkmış... Komisyon iftirası bitti şimdi evlatçı muhabbeti başladı. Ne güzel hayat be...
Kerem gibi bir oyuncuyu 12 ye verdin, yalan mı? Neden? Jelert 9 cuesta 8 verdin..

Kerem gibi bir oyuncuyu 12 ye verdin, yalan mı? Neden? Jelert 9 cuesta 8 verdin..
Ben elinde olmayan bir parayı nasıl vereceğimizi anlamaya çalışıyorum. Farklı konulara geçiyoruz.

Jelert'e 9 bile değil 11 verdik toplam o ayrı rezillik, Cuesta ayrı rezillik. Bunları hepimiz biliyoruz zaten de, koca kulüp Osimhen için devasa maliyete giriyor zaten daha ne 30'u? Hadi böyle bir paramız var ve 1 tane oyuncuya vermeye yeltendik diyelim. Böyle bir paranın Hakan için teklif edilemeyeceğini herkes biliyor. Bir ihtimal stoper ya da kaleye verirsin ki onlar için de 30 herhangi birine vermek için çok fazla.

Konu zaten bu değil. Hakan'ı sabaha kadar istemeyebilirsin, abartılı ifadelerle, uydurma maliyetlerle argüman üretmek manasız. Neyse anlaşabileceğimiz bir konu değil gibi.

Ben elinde olmayan bir parayı nasıl vereceğimizi anlamaya çalışıyorum. Farklı konulara geçiyoruz.

Jelert'e 9 bile değil 11 verdik toplam o ayrı rezillik, Cuesta ayrı rezillik. Bunları hepimiz biliyoruz zaten de, koca kulüp Osimhen için devasa maliyete giriyor zaten daha ne 30'u? Hadi böyle bir paramız var ve 1 tane oyuncuya vermeye yeltendik diyelim. Böyle bir paranın Hakan için teklif edilemeyeceğini herkes biliyor. Bir ihtimal stoper ya da kaleye verirsin ki onlar için de 30 herhangi birine vermek için çok fazla.

Konu zaten bu değil. Hakan'ı sabaha kadar istemeyebilirsin, abartılı ifadelerle, uydurma maliyetlerle argüman üretmek manasız. Neyse anlaşabileceğimiz bir konu değil gibi.
Hakan iyi topçu ama bize göre değil, bu dediğin gibi ayrı konu. Verdiğim örnekler bu yönetimin nasıl saçmaladığını ve Hakanın yerli olması sebebi ile evlat gözü ile bakılıp (Dursun telde konuşmuş) 30 olmazsa bile 15 verilmesi.. Hakan oyun tarzı bize uymuyor ve yaşı 32.. 0 bonservis olsa bile almam.. çünkü Hakan 352 de iyi biz ise baskılı oyun oynuyoruz.. Hakan tam İtalya ligine göre… orda iyi, orda kalsın…

Çok fazla izlemedim bunu sadece Milli maçlarda görmüştüm. Aklımda kalan hiç bir performansı olmamıştı, bir maçta da vay be Orkun ne top oynadı dediğimi hatırlamıyorum ama anlatılan süperstar miş nasıl iş anlamadım doğrusu.

bu benfica dangalak mı çok rahat satarlardı 30m ye direkt saçma sapan bir teklifi hemen okeylemişler. 5+25 ne anasını satayım. Zorunlu satın almalı kiralık vermişler. jk 30 milyonu çat diye verse şaşardım zaten seneye çıkarırlar elden batık osmanlar.

bu benfica dangalak mı çok rahat satarlardı 30m ye direkt saçma sapan bir teklifi hemen okeylemişler. 5+25 ne anasını satayım. Zorunlu satın almalı kiralık vermişler. jk 30 milyonu çat diye verse şaşardım zaten seneye çıkarırlar elden batık osmanlar.
BU sene başarılı olamZlarsa serdar adalı istifa edip kaçar borcuda gelecek başkana yükler zaten adam akıllı.
Lig tarihinin en pahalı ttransferini bjk yapmış oldu kimsede tık yok, aldıkları adamda ortaseviye bir oyuncu çok garip yav.

Adamları resmen manyak ettik ya, çaplarından büyük işlere girişiyorlar habire, yalı çocuğu zaten her sene savuruyor klübü kendi çiftliğine çevirmiş durumda da, asıl bunlar ne tür bir çılgınlık yaptıklarının farkında değiller. Şimdi bjk denen camia bilmiyor mudur şampiyon olamamaları halinde, klübün bu borçlarla kapısına kilit vurulacağını, Adalı ya herro ya merro demiş anlaşıldığı üzere, kaybedersem istifa eder giderim, benden sonrası da tufan diyor işte.

Bana hala baya fazla para gibi geliyor

Bizim sözde Galatasarayli gurbetci futbolcular bizim icin ölüp biter ama daha erken der gelmeye inat eder, ancak emekli yasi gelince birde kazik maas ile ikna olurlar.

Bu arkadas besiktasliyim demis genc yasta gelmis hayran oldugu takima, kariyer dinlememis, gerci bu isin arasinda okalli bir maas var tabiki, büyük ihtimal benficada aldi paranin iki kattini alacak.

Geri
Üst Alt