Haber Orkun Kökçü, 30 Milyon Euro Karşılığında Beşiktaş'ta

JK ortasahası > bizim orta sahadan mlsf.

Bizim sözde Galatasarayli gurbetci futbolcular bizim icin ölüp biter ama daha erken der gelmeye inat eder, ancak emekli yasi gelince birde kazik maas ile ikna olurlar.

Bu arkadas besiktasliyim demis genc yasta gelmis hayran oldugu takima, kariyer dinlememis, gerci bu isin arasinda okalli bir maas var tabiki, büyük ihtimal benficada aldi paranin iki kattini alacak.
Yav 24 yaşında maximum benficaya çıkabilmiş bir herif ki orada da son sönemde yedek kalmaya başlamıştı. Hele bu sene yedek futbolcu olacağı aşikardı.

Bu herif için verilen paralar da abartı max 15-18 anca etmesi lazım.

Bahsettiğin diğer iki adam da.
Biri Dortmund diğeri leverkusen yükseliş döneminin as oyuncusu.( bu ikisi de statü olarak benficadan daha önde takımlar)

Peşine biri city yapmış
Diğerine önce milan sonra da inter talip olmuş ki herifin inter tercihinin doğruluğu son 3 senede 2 ş.ligi finalinden belli.

Tamam eleştirelim herifleri de.
Barcelona milan city inter gibi takımlar istediğinde sana gelmesi için bir neden yok yahu.
Bak ben ilkayı eleştirdim son geri dönüşünde herif city gibi takımda ilk 11 oynuyor. :asd:
Bileğimi kesseniz sarı kırmızı akar, bana gelse ömrünün son futbol yıllarında city ilk 11inde oynayacaksın deseler koşarak giderim.
Taraftarlık falan da hikaye. Orkunu inter ayarında bir kulüp istese koşarak giderdi. Demek ki herife talip yok.

türk oyuncuya bjkl-gsli diye 30 milyon da verilmez yav. yazık günah

bunlar da sırf paramız var diyebilmek için 30 milyona alabilecekleri tek adamı aldılar :D

Yav 24 yaşında maximum benficaya çıkabilmiş bir herif ki orada da son sönemde yedek kalmaya başlamıştı. Hele bu sene yedek futbolcu olacağı aşikardı.

Bu herif için verilen paralar da abartı max 15-18 anca etmesi lazım.

Bahsettiğin diğer iki adam da.
Biri Dortmund diğeri leverkusen yükseliş döneminin as oyuncusu.( bu ikisi de statü olarak benficadan daha önde takımlar)

Peşine biri city yapmış
Diğerine önce milan sonra da inter talip olmuş ki herifin inter tercihinin doğruluğu son 3 senede 2 ş.ligi finalinden belli.

Tamam eleştirelim herifleri de.
Barcelona milan city inter gibi takımlar istediğinde sana gelmesi için bir neden yok yahu.
Bak ben ilkayı eleştirdim son geri dönüşünde herif city gibi takımda ilk 11 oynuyor. :asd:
Bileğimi kesseniz sarı kırmızı akar, bana gelse ömrünün son futbol yıllarında city ilk 11inde oynayacaksın deseler koşarak giderim.
Taraftarlık falan da hikaye. Orkunu inter ayarında bir kulüp istese koşarak giderdi. Demek ki herife talip yok.
Ben Fanatik Galatasarayli olsam, ve kariyer boyu ciddi anlamda para kazanmis olsaydim, son iki üc senemi Galatasaray da gecirmek isterdim. Onun icin elestiri yapiyorum Hakana ve Ilkaya, yoksa tabiki karier olarak adamlar Orkun bile kiyaz edilemez . Orkun icinde yazdim, bir Besiktas tarafi olarak hemi hayilini gerceklestirecek hemide baska takimdan göremiyecegi parayi alacak. Onun icin bir Win Win olusuyor. Tabi olan kariyerinide cöpe atmis olacak ana uzun bir kontrat süresi ile anlasmistir, yani para olarak kurtardi kendini.

Ben Fanatik Galatasarayli olsam, ve kariyer boyu ciddi anlamda para kazanmis olsaydim, son iki üc senemi Galatasaray da gecirmek isterdim. Onun icin elestiri yapiyorum Hakana ve Ilkaya, yoksa tabiki karier olarak adamlar Orkun bile kiyaz edilemez . Orkun icinde yazdim, bir Besiktas tarafi olarak hemi hayilini gerceklestirecek hemide baska takimdan göremiyecegi parayi alacak. Onun icin bir Win Win olusuyor. Tabi olan kariyerinide cöpe atmis olacak ana uzun bir kontrat süresi ile anlasmistir, yani para olarak kurtardi kendini.
Orkunu anca mevcut durumdaki yunus ile falan kıyaslayabiliriz.
Sözleşmeye hala imza atmış değil paşamız.
Diğerleri için ne olursa olsun aşırı duygusal bakmaya gerek yok. Günün 3 saatini forumda gezen taraftarla kariyerinde hala zirvede gezebilen oyuncuları karşılaştırmak anlamsız.

Orkun iyi oyuncu, değerli oyuncu, iyi transfer lakin sonuçta Hollanda ve Portekiz liginde oynamış 5 büyük ligde kendini ispatlamamış bir isimin de son 3 sezonun 2 sinde CL finali oynamış Hakan'dan iyi oyuncu denmesini asla anlayamayacağım. Orkun yıldız adayıydı ama Hakan ve İlkay dünya çapında kendilerini kanıtlamış yıldızlar.

herifler kulubun tek tasinmazini paraya ceviriyorlar ama ne kadar para gelecek mechul daha proje yok ortada dogru durust muhtemelen para bozduracaklar hic edecekler ve hepsi transferlere gidecek. fena batacaklar bence cunku bizdeki gibi gelir yok bjkde

Bu herif teknik direktörle takıştı ve Beşiktaş'a mı geldi :asd:

Kasım ayında salıncak 20 puan fark yiyince bu arkadaşın içinden geçerler görür o zaman gerçek beşiktaşlılığı.

Geri
Üst Alt