Haber Orkun Kökçü, 30 Milyon Euro Karşılığında Beşiktaş'ta

Biz de Sara'dan memnum değildik ama duran toptan dolayı herkeste kalsa fena olmaz havası var.
Orkun da iyi duran top kullanıyor. Oradan ekmek yerler.

Ben en çok Montella'ya acıyorum. Şimdi sittin sene yedek bırakamaz 🤣🤣🤣
Banko 11 garanti olan 2 oyuncu oldu
Arda ve Orkun

Atletizm açısından gene zayıflar. Atletizm bakımından her türlü bizim orta saha daha iyi
Atletizm'den ziyade Rafa ve Orkun defans yardımları düşük hatta duruma göre olmayan kişiler. Gedson'da öyle alan kaplayan bir 6 rolünde hiç oynamadı pek başarılı olacağını sanmıyorum. Bjk'nin orta sahası defansif olarak sorunlu gözüküyor kağıt üzerinde gelen 2 bekin de defansı çok sorunlu mesela. Bjk'nin Gedson'u satarak oraya Partey, Leysley Ugochukwu gibi gerçek bir 6 alması elzem sanki. Geçen seneye göre çok daha iyiler o ayrı ama aynı şey Trabzon içinde geçerli.

Şimdi bu arkadaş herhangi bir maçta oyundan çıkarttı diye Bjk teknik direktörüne ana avrat küfür ederse ne olacak?
Seneye Beşiktaş’tan Fenerbahçe’ye mi gidecek?

herifler kulubun tek tasinmazini paraya ceviriyorlar ama ne kadar para gelecek mechul daha proje yok ortada dogru durust muhtemelen para bozduracaklar hic edecekler ve hepsi transferlere gidecek. fena batacaklar bence cunku bizdeki gibi gelir yok bjkde
Serdal Dikilistaştan gelecek 100m euroyu yiyip kendine büyük başkan dedirtip gidecek.

Orkun bizim lige uyar, verilen paralar çok uçuk geri dönüşü de yok o ayrı konu.
Özellikle Feyenoord'da 4-3-3 düzeninde ileriye dönük iki 8,5 numaradan (Diğeri Fener'deki Smansky. Çok benzer profiller.) biriydi. Oyun ve skor katkısı çok iyiydi keza transfer oldu.
En önemli özelliği koşu mesafesi(12 km üzeri. ) Milli Takımımızda da bu yönüyle katkı sağlıyor. Klasik 10 ya da 8 değil! Eğer Cajutse Gedson- Orkun olacaksa orta saha çok iyi olur, Gedson'u satıp(Bütün BJK'li muhabirler öyle diyor.) Rafa'nın arkasını toplasın diye oynatılırsa (Direkt 8) hayal kırıklığı yaratır, BJK 4. bile olamaz o vakit! Smansky çok net örnektir, İsmail Kartal Dönemi'nde nerede, kiminle oynadı Morinho Dönemi'nde kiminle ve hangi pozisyonda!

Serdal Dikilistaştan gelecek 100m euroyu yiyip kendine büyük başkan dedirtip gidecek.
agir sicacaklar sampiyon bile olsalar ne kadar gelir gelecek ki? biz baya cita atladik 50-70m euroya yakin para geliyor ama sampiyonluk pirimi bunun cok az bir kismi oluyor, erden timur acti bu kapiyi.

Orkun'un verdiği tercihe saygı duymamak elde değil iyi taraftarmış. 5 büyük ligde kendisine çok rahat yer bulabilecek oyuncu tam bir kaos ve karmaşa içerisindeki Beşiktaş'ı tercih etmesi saygıya değer.

Hiçbir kulübün sportif faaliyetlerinden ekonomisini döndürdüğünü düşünmüyorum boşverin kaynağın nasıl sağlandığını bize ne bu hep böyleydi.

1752339096952.webp

Benfica, Orkun Kökçü'nün Beşiktaş'a transfer olduğunu açıkladı.

🔹 25 milyon € zorunlu satın alma opsiyonu
🔹 5 milyon € bonus

Geri
Üst Alt