Haber Orkun Kökçü, 30 Milyon Euro Karşılığında Beşiktaş'ta

bu salakların son 10 yıldaki satışı konyaspordan falan azdı

Orkun'un bize gelmesini isterdim. Ama bu kadar Bjk sevgisi olan birinin bize gelmesini istemezdim. Ayrıca önceliklerimiz varken zaten 30m veremezdik.

Orkun iyi topçu, bize geldin isterdim. Birkaç iyi transfer daha yaparsa bjk fbyi tokatlayıp 2.olur.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vay babayin

iyi transfer, hem de cok iyi

Bu ülkede bu 3 camiadan birinin ne batmasına izin verirler ne de diğerlerinden sıyrılıp uçup gitmesine.

Bunlar hep taşıma suyla değirmen döndürüyor zar zor. Biz de büyüğüz yarışına girdikleri için boylarından büyük işlere kalkışıyorlar
Plansız iş yapıyorlar gibi. Biz işte zorunlu satın almalarla falan bu sene 120 milyon € altına -kaleci+stoper+Osimhen’e para vereceğiz gibi- girmeyi planlıyoruz, bunun 40 milyonu Osi’ye sponsor deniliyor, 80 diyelim. Jk şimdiden 50 oldu. Hadi 5-10’u sponsor diyelim Orkun’a 40. 10-15 daha harcayacaklar daha. Kaldı ki bunların Dikilitaş beklentisi dahi bizim Florya’dan düşük, daha yüksek sermaye artışı yapıyoruz, CL var, BB borcumuz daha az kalmış, uEFA Mali kriterleri o kadar esnemesine rağmen para cezası almışsın, HArat ile Çebi Rahmi Koç’tan aldığı sponsorlukları önden kırdırıp yemişken cahil özgüveni şu yaptıkları. Seneye başarı gelmeyince menemen is coming.

Bu ülkede bu 3 camiadan birinin ne batmasına izin verirler ne de diğerlerinden sıyrılıp uçup gitmesine.
Batamazsın mevcut BB anlaşmalarında zaten. Batmana izin vermemek için var o anlaşmalar.

Mevzu da batmak değil, kazanacağını sandığın parayı harcamak, kazanamazsan mecburen asset satacaksın.

ittaş benficadan 30 milyona nasıl adam alabilir

#sandığımızdan daha büyüktaş o zaman

Adamlar ellerindeki tek malla borc kapatmak yerine 3-4 transfer showu yapmaya karar vermisler. Baskan açısından mantikli. Ben keyfimi süreyim benden sonrasi umrumda mi diyor.

Adam gönül verdiği takıma transfer oluyor ne diyim hayırlı uğurlu olsun

Orkun malının 24 yaşında benficadan bejkeye gelmesine mi şaşırayım, bjknin 30 milyon ödeyeceğine mi. Çok ilginç.

Üçüncülük mücadelesi için bu kadar yatırım gereksiz bence.

Kendisinden sonra gelecek yönetimin kucağına bırakmış bombayı

Geri
Üst Alt