- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Kafayı mı yedin lan sen.
ne işin var burada senin
ne işin var burada senin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dusundugu tek para ise dedigin mantikli. Ancak mantigi bu olan adamdan hayir gelmez. 24 yasinda Avrupa'nin iyi kuluplerinden birinde 24 yasinda oynarken, 3 tane falan klasman dusurup Besiktas'a gitmesi kariyerinin bitisidir. Bu arada Benfica 30'a aldiysa ondan bir kurus asagisina satmaz.Yıllık 5 alacak antrenmanlara daha az yorucu olacak geldiği kulüpte el üstünde tutulacak neden gelmesin türkiye'ye. Birde tuttuğu takım bir oyuncu daha ne istesin.
Yengende beni canlı konumdan takip ederek, genelevden çıkarken enselemisti.Kafayı mı yedin lan sen.
ne işin var burada senin
Orkun Kökçü: "Hepimiz bir şeyin farkına varmalıyız. Beşiktaş, Türkiye'nin en büyük kulübü. Biz, Türkiye'nin en büyük kulübünde oynuyoruz. Ben Beşiktaş taraftarı olduğum için bunu rahatlıkla söyleyebiliyorum."
Biz, Türkiye'nin en büyük kulübünde oynuyoruz. Ben Beşiktaş taraftarı olduğum için bunu rahatlıkla söyleyebiliyorum. Mesela Beşiktaş taraftarı olmasam asla böyle saçmasapan bir cümle kurmazdım.
Fener maçında adami bicti ya onun içindi galibasessiz sedasız 2 maç ceza almış o nasıl oluyor lan