orkun kökçü

Yıllık 5 alacak antrenmanlara daha az yorucu olacak geldiği kulüpte el üstünde tutulacak neden gelmesin türkiye'ye. Birde tuttuğu takım bir oyuncu daha ne istesin.
Dusundugu tek para ise dedigin mantikli. Ancak mantigi bu olan adamdan hayir gelmez. 24 yasinda Avrupa'nin iyi kuluplerinden birinde 24 yasinda oynarken, 3 tane falan klasman dusurup Besiktas'a gitmesi kariyerinin bitisidir. Bu arada Benfica 30'a aldiysa ondan bir kurus asagisina satmaz.

Beşiktaş'a gelmesi için hiçbir mantıklı sebep yok.

Beşiktaşlıysa, 37-38 yaşlarında gelebilir mesela. Şimdi ne işi var...

Bonservisi nasil ödiyecekler? Orkuna 5 yillik sözlesme verirlerse 5 milyon eurodan bence kosa kosa gelir.

Orkun Kökçü: "Hepimiz bir şeyin farkına varmalıyız. Beşiktaş, Türkiye'nin en büyük kulübü. Biz, Türkiye'nin en büyük kulübünde oynuyoruz. Ben Beşiktaş taraftarı olduğum için bunu rahatlıkla söyleyebiliyorum."

Evet doğru, kendisi Beşiktaş taraftarı olduğu için zaten böyle rahatça saçmalıyor. Cezai ehliyetleri yok.

Ben Beşiktaş taraftarı olduğum için bunu rahatlıkla söyleyebiliyorum.
Aslında bu söz, objektif olmadığım için böyle söylüyorum ben tarafım çünkü demek. Objektif olsa en büyüğün kim olduğu belli.

Orkun Kökçü: "Hepimiz bir şeyin farkına varmalıyız. Beşiktaş, Türkiye'nin en büyük kulübü. Biz, Türkiye'nin en büyük kulübünde oynuyoruz. Ben Beşiktaş taraftarı olduğum için bunu rahatlıkla söyleyebiliyorum."

Tabiki söyleyebilirsin ama bu evde söyle, toplum içinde söyleme deli muamelesi yaparlar. Ya da tinerci...

Biz, Türkiye'nin en büyük kulübünde oynuyoruz. Ben Beşiktaş taraftarı olduğum için bunu rahatlıkla söyleyebiliyorum. Mesela Beşiktaş taraftarı olmasam asla böyle saçmasapan bir cümle kurmazdım.

Fenere 3. Dkda kirmizi kart gorcek...0 itiraz etcek.

Uğurcan Çakır: "Sakatlandığım anda Orkun’a söyledim, kaptan olduğu için, topu ben dışarı attım. Topun bize gelmesi gerekiyordu. Fair play… Biz aslında öyle öğrendik Fair-Play için. Top bize gelmedi. Rakip takım taç atışı kullandı. Orkun’la da maçtan sonra konuştuk, maçta olabilir dedi, böyle şeyler olabilir aslında ama Olaitan’a yakıştıramadım."

Maçta olabilir ha? Karaktersiz seni.

Geri
Üst Alt