Orkun Uşak: "Lincoln'ün sağ ayağını, sol ayağını, ellerini ayırın, her biri bir Alex yapar"

Alex'li Fener o zamanın sürekli en iyi kadrolarını kurardı ve 8 senede 3 lig şampiyonu oldular ki bence bu başarısızlıktı. Çünkü kadro kalitesi, bütçe olarak en iyilerdi ve ciddi bütçe farkı vardı. Alex Avrupa'da asla iş yapmayacak bir oyuncu modeliydi. Temposuz Brezilya- Tr liglerinde iş yaptı sadece. Birde katkı sadece istatistik midir? Mesela Sneijder'in oyun içi katkısı yada Prime( bizde ki 4 sezonu) Selçuk'un oyun içi katkları çok daha yüksekti bence. Sneilder 3.5 sezonda 2, Selçuk ise 9 sezonda 5 kez şampiyon oldu mesela. Selçuk'un birden ciddi bir şekilde düşmesi büyük sıkıntı yarattı yoksa o da büyük futbolcuydu bence.

Sana yukarda uzun uzun yazdım gerekli bilgiyi verdiğimi düşünüyorum. Ama sen Alex'1 yalamaya devam edeceksen o zaman sana antuyu tavsiye ederim orada bol miktarda Alex saksocusu var.
yılın futbolcusu diyorsun, bende sana uyurdurma yazdım. Alex e övgü filan da atmadım, Lincoln ne boş adam olduğunu tek söyledim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben de anlamıyorum bu şerefsiz ite karakterli falan diyenleri.

Itoğlu it sahada her türlü pisliği yapıyordu. Bizim lige gelmiş geçmiş en sinsi futbolcuların başında gelir, karaktersiz piçin tekiydi.
İlk iki sene kendini hep yere atıyordu ve penaltı ile gol kralı olmustu herif

Geri
Üst Alt