Orta Sahaya Rabiot Hamlesi!

Senin beğenmeme sebebin ne abi. Biraz ağır kanlı bir adam gibi mi?

evet ben böyle hantal görüntü veren adamları sevmiyorum

uzun boyu nedeniyle uzun mesafeleri hızlı geçiyor ama kısa mesafede hantal geliyor bana bu tip adamlar

mevki olarak buna çok benzer adamlar matuidi ve bizim belözoğlu mesela benim daha sevdiği tipler

Gerçekten çok enteresan bir transfer olur, Dünyanın en iyi Merkez Orta Saha oyuncularını saysam ilk 10-15 sırada yer alır mı Rabiot? Muhtemelen alır

Muhtemelen maliyeti de korkunç olur tabii ki ama gerçekten Galatasaray orta sahasında izlemeyi çok isterim

Herif fransa milli takımında banko oynuyor. Oynuyor dediysem döktürüyor ne işi var Turkiyede.

abi millet yorumlarda chatlerde orda burda bu adamın ismini söyledi - hatta transfer açılıdğında bide ismen sallayanlar oldu.

bu kadar gizli saklı falan çıkmamış isim dün bahsedildiği gibi bu adam değil gibi yav.
forum once cilgin atti bu isme olmaz turkiyeye gelmez dedi
simdi de vasat oyuncu muamelesi cekiyor
gsc'yi anlayamiyoruim

forum once cilgin atti bu isme olmaz turkiyeye gelmez dedi
simdi de vasat oyuncu muamelesi cekiyor
gsc'yi anlayamiyoruim
seria izlemediğimden adamı bilmiyorum
ki oyuncu yorumlamıyorum zaten.

sözde yayıncı/gazeteci tayadanın dün ULTRA GİZLİ ismi bu mu ynai olarak bakıyorum çünkü transfe başında net hatırlıyorum sallandığını ortaya isim olarak.

o yüzden gerçekçi gelmedi haber olark.

Bu herif faal olarak dünyanın en iyi 20 merkez orta saha oyuncusundan birisi.

Gelirse çağ atlatır takıma.

Gelmeyecek adamları boş boş konuşmak yormuyor mu

üstadım ya senin bu postunu ben rüyamda gördüm...dejavu yaşıyorum ... ya da aynı postu kart cezasına kadar başka biri için attın daha önce . kelimesi kelimesine tutuyor.
sevgili can ,

bahsini ettigin -ustteki- mesajimin ilk kismini > genel de transfer donemleri vurguluyorum. istisnalar haric .

saygi ve selamlar .

Torreira gelmeden Torreira övenlerle dalga geçenler, Ndombele geliyor diye heyecanlananlar, Rabiot'a çöp çekenler...

90dk maçı izleyenleri orana tabi tutsak ülke olarak ilk 20'ye giremeyiz muhtemelen.

Torreira gelmeden Torreira övenlerle dalga geçenler, Ndombele geliyor diye heyecanlananlar, Rabiot'a çöp çekenler...

90dk maçı zleyenleri orana tabi tutsak ülke olarak ilk 20'ye giremeyiz muhtemelen.
diğerleriyle alakam yokta ...

ndombelede bir tık heyecanlıydım hırslanır mı diye..

hayal kırıklığı sıralamasında 1deydi geçen sezon malesef bende.

çok zor ya hiç zannetmiyorum keşke olsa keşke

İsmi geçen orta sahalar arasında hücumda yaratıcılığı destekleyebilecek 3 isimden biri Rabiot. Diğeri Goretzka ve Mc Tominay. Rabiot da gözden çıkarılan Goretzka'nın yerine Bayern'le ismi geçmiş biri zaten. Mc Tominay'i sevsem ve istesem de, bu iki ismin kalite olarak gerisinde bence.

Allegri'nin kanser futbolunda istikrarlı bir şekilde işini yapan oyunculardan biriydi. Bence o takımdaki en değerli 3 isim Vlahoviç, Rabiot ve Kenan zaten. Gerisi vasat geliyor bana.

Ama gel gelelim bir mucize olur da alırsak iki tane istikrarlı kemik gibi orta sahayla kafamız çok rahatlar şu yoğun sezonda. Kırılganlığımız azalır.

Geri
Üst Alt