Ortalama 2-3 Gol Yiyen Leo Franco Yerine Ufuk Ceylan 11'e Alınmalı mı?

Cevap: Ortalama 2-3 Gol Yiyen Leo Franco Yerine Ufuk Ceylan 11'e Alınmalı mı?

Franco Ufuk daha 2. kaleci olabilmiş değil

çok gol yememizin sebebi kaleci değil savunma

Leo Francoda bariz görünen bir kalecilik yeteneği yok; her kalecinin yaptığı işler. Üstüne + katmıyor. Bu da bu sistemde oynayan takımın; çok gol atıp-yemesini sağlıyor.

ben yediği gollerin 2 3 tanesi dışında hata bulmadım..

Kesinlikle katılıyorum, Ufuk a şans vermeliyiz. Franco yu sene sonunda gönderip yabancı kontenjanını kaleciyle doldurmamalıyız.

Leo Franco Galatasaray için bir şanstır.1 aydır formsuz bir dönemde.Bu dönem geçene kadar en azından forma için yeniden hırslanana kadar Ufuk'a yer verilmelidir.

Ufuk olur Aykut olur Fırat ya da Sinan olur. Türk kalecimiz olsa yabancı oyuncu sınırlaması açısından çok yararlı olur.

Leo Franco kesinlilkle suanki mevcut kaleciler arasında tartısılcak bir kaleci degil . Ve kesinlikle 1.kalecidir .

leo franco standart bir kaleci yenilecek golü yiyiyor yenmeyecek golüde yemiyor. ultra üstün meziyetli felan değil. ha bu durumda bir yabancı hakkımız kaleciden yana kullanılırmı derseniz şu an kullanırız ama ne zaman ki ufuk kendini gösterir bu kale benimdir der formasına kavuşur işte o zaman leo yu yollarız ülkesine. şu an için ufuk a düşen görev çok çalışmak ve kendini devamlı hazır tutmak olacaktır. hocamız illaki bir maçta görev verecek ona.

Kaleye Ufuk geçer; Avrupa maçında bir 4-5 faciası olur. "Türklerden kaleci olmaz arkadaş, baskıyı kaldıramıyor" deriz.

Seneye tekrar bir yabancı gelir; niye Türk oynamaz muhabbetine başlarız.

Böyle bir 10 sene daha konuşuruz.

Medya bir ara Baros'a takmıştı, bütün yorumcular Baros hakkında eleştiri yapıyordu; Baros'u tartışmaya başladık.

Benim izlediğim çoğu programdı şimdi de bir Leo Franco tartışması mevcut. "Ya birader bi kaleci maç kurtarmaz mı?" diye.

Muhtemelen bunu söyleyenler galip geldiğimiz maçları izlememiş olanlarlardır. Rijkaard ile resmi maçlarda sadece 2 mağlubiyet aldık. Kaleci kaç maç kurtaracak ya da hiç mi gol görmüyecez; hiç mi yenilgi olmayacak? Güzel plan.

Kaleye Ufuk geçsin, seneye yabancı gelsin; daha sonra Sinan geçsin......

Belki daha önce yazan çıkmıştır :

-----------------Leo Franco----Volkan Demirel(en iyi Türk kaleci)

Süper Lig:-------1,33-----------0.64

Avrupa Ön eleme:0,50-----------1.00

Grup maçları:-----0.75-----------0.75

Bende 11'e alınmama konusuna karşıyım. Sadece üstün kaleci yetenekleri olmadığını savundum. Kritik maçlar kurtaracak kadar kalecilik yok bence. Ama Ufuk'tan fazla olan tecrübesi bile 11'e girmesine yeter diye düşünüyorum.

Yan toplarda çok etkisiz hatalı çıkış yapıyor yada çıkıp topu alması gereken yerde çıkmıyor. Bu şekilde bir kaç tane gol yediğini gördük. Ufuk'u bilmiyorum ama Aykuttan daha iyi diyebileceğim çok ekstra bir kurtarışınıda görmedim. Bana göre 12 haftalık performansı ile çok iyi kaleci olduğunu ispat edemedi. Sanctis bile ilk geldiği zaman hangi maçtı şuan tam hatırlamıyorum ama pozisyon hala aklımda 1-2 metre mesafede gözleri fal taşı gibi açık ters köşedeki topa uçup golü kurtararak farkını ortaya koymuştu. Leodan böyle bir kurtarış görmedim. Şuana kadar Aykut kalede olsa eminim Leodan daha fazla gol yemezdi. Şuan için bana kendini ispat edemedi. İnşallah bundan sonra görürüz.

Nezaman yerli kalecimiz olacak çok merak ediyorum,heyrettinden beri yerli adam gibi keleci görmedim.Birazda volkan

Acaba Turgay Şereni kadroya gerimi çağırsak

Bugün GSTV de nostalji maçı izledim.Sene 1997,kalecimiz Volkan.2 tane karşı karşıya top çıkarmış Franco'dan daha iyi.Çok şaşırdım.

Bedavanın ne tartışmasını yapıyorsunuz ki, sanki kaleciyi değiştircek bu konuşmalar, klavyenizi boşuna yormayın.:D

Bunu sormak bile yanlış banko oynamalı feneV zamanında volkan'ı arkasında durdu ve şimdi durum ortada kale kesinlike Ufuk'a verilmeli.

Belki kaliteli bir kalecidir ispanyada iken pek takip etmedim ama geçen sezon özetlerde madridin 5-6 yediği maçlarda kalede hep franco vardı. Ben şuana kadar kalite göremedim şuan itibariyle Aykut bana daha çok güven veriyor. Ufuk'u tanımadığım için onun hakkında yorum yapamıyorum. Birde bazı arkadaşların dediği gibi milli takım örneği tam oturdu. Demekki Volkan Francıdan daha iyi kaleci. Bundan malesef bu sonuç çıkıyor. Bu arada bir Franconun istatistiklerine bakayım dedim ve şu sonuca ulaştım.

1999-2000'de 30 maçta Mallorca forması giyen Franco, 1.2 ortalamayla (36 gol) mücadele etti. 2000-2001'de 27 maç-31 gol (1.14), 2001-2002'de 22 maç-29 gol (1.31), 2002-2003'te 36 maç-53 gol (1.47), 2003-2004'te 33 maç-56 gol (1.69), 2004-2005'te 37 maç-33 gol (0.89), 2005-2006'da 34 maç-33 gol (0.97), 2006-2007'de 32 maç-29 gol (0.9), 2007-2008'de 18 maç-19 gol (1.05), 2008-2009'da 32 maç-47 gol (1.46) istatistiğiyle oynadı.

Aykut en son düzenli olarak 2007-2008 sezonunda oynamış 11 maçta 5 gol yemiş tabi üçü 5-3 yendiğimiz Sivas deplasmanında 1 i beşiktaş deplasmanı 1 i de denizli ile samiyende oynanan maç. 8 maçta ise kalesinde gol görmediği halde 3 gol yediği Sivas maçı onu yok etmeye yetmişte artmış.

O sezonki defans oyuncuları Balta Servet Uğur Song Sabri Volkan Bouzid Emre Güngör

Yorum sizin

Futboldan anlamayan sivri zekaların açtığı konular bunlar,Leo çok iyi kalecidir hala benim gözümde,takım savunman iyi olsun bu kaleci kaç gol yiyor o zaman bakalım,son maçlarda Franco'yu eleştiren yok.

önüme top geçirmeyen pozisyon vermeyen savunma koy ben de gol yemem.şu zekanla millete sivri zeka tarzı cümleler sarfetmen çok ironik!...kalecin standartın üstünde olmazsa başarıların da standartın üstünde olmaz...de sanctis hamburg rövanş maçında kalede devleşse yani üstüne düşenden fazlasını yapabilse kimbilir neler yapardık...normal kaleci değil süper kaleci istiyorum!!!

Geri
Üst Alt