GSC Haber Osimhen: "Bir sonraki turda büyük takımlarla oynamak istiyorsak geliştirmemiz gereken çok şey var"

Bence kirilma ani penalti pozisyonu. O ana kadar yan toplarda pozisyon vermistik ama okadar baski yemiyorduk henuz. Golu yiyince dagaldilar iyice hele 2ci golu yiyince sarhosa donduk iyice.

hoca mental olarak hazirliyamiyor oyunculari, zaten kendiside iyice panik icinde nasil hazirlasinki. Kabul edelim bu seviyenin hocasi filan degil.

Bu seviyelerin hocası olmadığını şu açıdan kabul edebilirim; ilk defa buraları oynuyor.

'Onları motive etmeye ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım ama bunu tek başıma yapamam'

Onlar dediği kim, kendisini tek başına bırakan/bırakanlar kim?

Söyledikleri doğru olsa bile bunlar ulu orta yerde söylenecek şeyler değil.. Ötekileştirme var bu söylemlerde..

Hani ' tespitlerin doğru ise git hocanla görüş, sorunu kendi içinizde çözmeye çalışın' diyeceğim ama sonra Okan efendiyi görünce vazgeçiyorum..

Yahu amma takiliyorsunuz , sinirleri alt ust oldu muhtemelen-hemen ustune verilen roportaj o kadar yer etmiyor bende ama bu aciklamalardan okan hoca anlayacagini anlamali.

Bireysel performanslar kurtariyir takimi ve desteklenmiyor saha icinde.

kızmakta sövmekte son derece haklı.

gole sevinmemesini de çok normal karşılıyorum. ben o sinirle tam tersi sakin de kalamazdım.

böyle bir adama sahip olduğumuz için çok şanslıyız. o da bizi çok seviyor.

Sonuna kadar haklı adam.

Açıklama şekli ve yeri yanlış diyorsunuz da ben tam tersini düşünüyorum. Hoca dahil takımda çok fazla ciddiyetsizlik var. Bunların açık açık konuşulması belki değişmesine yol açar diye ümit ediyorum.

Belki bazılarının kafasına dank eder şimdi de millet kendine gelir.

Ek olarak herkesin kendi hayatında yaptığı işe dair kendi beklentileri vardır kalite anlamında. Mesela benim yaptığım bir iş kendi düzeyimdeki kalite ölçüsünde olmadığı zaman veya beklentilerimi karşılamadığı zaman rahat edemiyorum. Aynısı benimle çalışan iş arkadaşlarım için geçerli. Belirli bir kalite seviyesi altında olmamalı yapılan iş.

Bu adam da işte çalıştığı yerin kendi beklentilerin altında kalması sonucunda böyle konuşmuş. Ben yadırgamıyorum. Az bile söylemiş bence. Hem hoca hem takım biraz silkelenmeli ve kendine gelmeli artık. Deli gibi para kazanıyor hepsi, karşılığı bu olmamalı kesinlikle.

Osimhen'in dediklerine katılsam da her ülkenin kültürü de farklı. Burada bazı şeylerin böyle her zaman söylenmesi ve dile getirilmesi hoş karşılanmayabilir.

Yani yarın Barış kalkıp hacı 2 maçta toplamda 3 oyuncuyu saf dışı bıraktım, asist yaptım gol attım, canlı yayında gömüyosun iyi hoş niye taktir etmiyorsun, diyebilir.

Uğurcan hayvan gibi kurtarışlar yaptı.

Apokerim toplam 210 dk takım kaptanı olarak savunmada gtünde ayı bağırdı.

Ben bizim insanımızı tanıyorsam bu işin olumsuz şekilde geri tepme ihtimalini yüksek görüyorum.

Bakın ben doğru yanlış kısmında değilim, ülke insanı olarak kültürümüzden bahsediyorum. İnsani özelliklerimiz vs.

Bi tatsızlık yaşanmaz umarım.

Son düzenleme:
13 gol ile Galatasaray’ın Avrupa kupalarındaki en golcü yabancısı oldu

Bitik takımlarla dolu Tr liginde gol atmaya benzemez Avrupa’da gol atmak

Tebrik ediyorum yeğenim

kaptan degil sıradan bi topcu böyle acıklama yapamaz

Senin kaptanın ne zaman çıkıp ta BERBAT oynadık dedi? Senin kaptanın partilerde dildolar sallıyor. Senin kaptanın 1 senedir göbek yapmış şekilde 2 haftada bir tatillere gidiyordu. Senin kaptanın daha dün biz sahada eziliyorken yedek kulübesinde haha hihi yapıyordu . Ne kadar garip taraftarlara sahibiz.

Okan hocaya sallayamayan herkes ya Osimhen’e sarıyor. Ya Barış’a ya da Icardi’ye. Bazen bakıyorum Icardi oyuna bile girmemiş adam geliyor hala Icardi konusuna yazıyor.

Osimhen'in dediklerine katılsam da her ülkenin kültürü de farklı. Burada bazı şeylerin böyle her zaman söylenmesi ve dile getirilmesi hoş karşılanmayabilir.

Yani yarın Barış kalkıp hacı 2 maçta toplamda 3 oyuncuyu saf dışı bıraktım, asist yaptım gol attım, canlı yayında gömüyosun iyi hoş niye taktir etmiyorsun, diyebilir.

Uğurcan hayvan gibi kurtarışlar yaptı.

Apokerim toplam 210 dk takım kaptanı olarak savunmada gtünde ayı bağırdı.

Ben bizim insanımızı tanıyorsam bu işin olumsuz şekilde geri tepme ihtimalini yüksek görüyorum.

Bakın ben doğru yanlış kısmında değilim, ülke insanı olarak kültürümüzden bahsediyorum. İnsani özelliklerimiz vs.

Bi tatsızlık yaşanmaz umarım.
Ne demek istedigini anladim ama bu tarz konusmalari sadece takimda agirligi olan oyuncular yapabilir. Bu da bir elin parmak sayisini gecmez bizde. Zaten en baskin karakter Osimhen oldugunu biliyoruz ve galiba takimda en acik sozlu olan da kendisi.

Baris falan boyle konusamaz mesela.

Okan Buruk 5-2 kazandığı maçtan sonra gidip daha bitmedi vs o maç var demeyecek önce.

Tabi ki bitmeyecek, bitmiyor ama bunu tedirgin şekilde söyleyemezsin.

Oyuncunu da ikna edemezsin sonra.

O özgüvenle oynayıp, sana AZ Alkmaar, S.Prag ne yapıyorsa sen onlara yapacaksın. Bir golü atıp fişi çekeceksin.

Sürüne sürüne maçı bitirmezsin o zaman dünkü gibi.

Devre arası tünelde bakıyorum 1-0 mağlup iken sanki 4-0 olmuş gibi bütün futbolcular.

Okan Hoca'ya bakıyorum kenarda 3-0 oluyor gözünde zaten 2 sn bakınca.

Sen inanmazsan, inandıramazsın.

Okan Hoca başarılı ama hala işler çetrefilli olduğunda iyi bir futbolcu gibi düşünüyor, bunu bırakmalı. Sen lidersin. Sınırı sen çizersin. Otorite sensin. Saha dışında anlayışlı ol ama sahada amansız olacak, kararlı olacak kişi sensin.

Otorıte boşluğu olduğunu herkes biliyor Osımhen kral cıplak demiş peki dün elensek ne olacaktı .
Osımhen den daha çok eleştirecektik hepimiz
Bu takımda sane takmıyor kimseyi dün gülüyordu daha biz golü atmadan önce kaptırdığı topa geri koşmuyordu
Orta saha sıkıntımız belli 10 numaramız yok oyunu soğutamıyoruz Osımhen e pas atılmıyor adam gelse atacak pas atamıyoruz adam ne yapsın iki maçta kaç gole katkıda bulunabilir

söyledikleri doğru ama mevzu sanki juve turu geçmeyi haketti biz haketmedik gibi algılanmaya müsait hale geliyor özellikle gole sevinmemesi. takımın juve'yi eledik yine gevşeyelim kafasına girmemesi için bir yerde iyi de oluyor bu açıklamalar. dün resmen dayak yedik sahadan sildiler. bunun öfkesini duymayan oyuncu, hoca yine gevşemeye hazırdır zaten.

Bu seviyelerin hocası olmadığını şu açıdan kabul edebilirim; ilk defa buraları oynuyor.
Avrupada 4ci senemiz ve hersene tekrarlanan sey oyuncularin panik hale girip ozguven kaybetmesiyle yasanan rezillikler. Kac tane rezillik yasadik, kazandigimiz maclarda ise yildiz oyuncularin kalitesi ve taraftarin gucu etkisinle kazandik cogunlhklaz Okan mental olarak kaldiramiyor bu seviyeyi, yine kalitesine gore iyi isler cikardi derim ki kendisi bir Terim gibi winner degil mental olarak ve hic bir zaman olmiyacak.

Herseye ragman sampiyon yaptikca takimi kovmazdim. Fenerliler bizim 14 senelik rekorunu kirsin ben raziyim ara sira avrupa rezilliklerine.

Osimhene gelince belli bize fazla geliyor ve kendiside bunun farkinda, uzun vadede zarar getirebilir bu durum. Zaten dunyanin en iyi 3 forveti sayilacak oyuncusu prime zamanida bizde oynamasi sacmalik, bence en mantiklisi sene sonu hayvani bir bonservisle satmak ki kendiside gitmek istiyecek, bukadar basariya ac bir oyuncu zaten kalmak istemez belirli bir sure sonra sadece zarar verir.

Geri
Üst Alt