- 31 Aralık 2015
- 15.484
- 10.183
- 1.688
Az bile söylemiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence kirilma ani penalti pozisyonu. O ana kadar yan toplarda pozisyon vermistik ama okadar baski yemiyorduk henuz. Golu yiyince dagaldilar iyice hele 2ci golu yiyince sarhosa donduk iyice.
hoca mental olarak hazirliyamiyor oyunculari, zaten kendiside iyice panik icinde nasil hazirlasinki. Kabul edelim bu seviyenin hocasi filan degil.
Doğru konusmusbu ne ya?
Osimhen 3 tane olmadık topu kapıp gol attırdı 3 tane haosimhen gsden büyük sanıyor kendini
aklı obez arkadaşı buchiden mi alıyor acaba oda böyle düşünüyordu
ha bu arada turuda barış sayesinde gectik 2 mactada onuda belirteyim
kaptan degil sıradan bi topcu böyle acıklama yapamaz
Ne demek istedigini anladim ama bu tarz konusmalari sadece takimda agirligi olan oyuncular yapabilir. Bu da bir elin parmak sayisini gecmez bizde. Zaten en baskin karakter Osimhen oldugunu biliyoruz ve galiba takimda en acik sozlu olan da kendisi.Osimhen'in dediklerine katılsam da her ülkenin kültürü de farklı. Burada bazı şeylerin böyle her zaman söylenmesi ve dile getirilmesi hoş karşılanmayabilir.
Yani yarın Barış kalkıp hacı 2 maçta toplamda 3 oyuncuyu saf dışı bıraktım, asist yaptım gol attım, canlı yayında gömüyosun iyi hoş niye taktir etmiyorsun, diyebilir.
Uğurcan hayvan gibi kurtarışlar yaptı.
Apokerim toplam 210 dk takım kaptanı olarak savunmada gtünde ayı bağırdı.
Ben bizim insanımızı tanıyorsam bu işin olumsuz şekilde geri tepme ihtimalini yüksek görüyorum.
Bakın ben doğru yanlış kısmında değilim, ülke insanı olarak kültürümüzden bahsediyorum. İnsani özelliklerimiz vs.
Bi tatsızlık yaşanmaz umarım.
Avrupada 4ci senemiz ve hersene tekrarlanan sey oyuncularin panik hale girip ozguven kaybetmesiyle yasanan rezillikler. Kac tane rezillik yasadik, kazandigimiz maclarda ise yildiz oyuncularin kalitesi ve taraftarin gucu etkisinle kazandik cogunlhklaz Okan mental olarak kaldiramiyor bu seviyeyi, yine kalitesine gore iyi isler cikardi derim ki kendisi bir Terim gibi winner degil mental olarak ve hic bir zaman olmiyacak.Bu seviyelerin hocası olmadığını şu açıdan kabul edebilirim; ilk defa buraları oynuyor.