Üye Görüşü Osimhen Transferi Nasıl Gerçekleşebilir? #OsimhenAşkına

Osimhen alınacağı şartıyla 10 bin TL verip GSstore paketi alır mısınız?

• Kullanılan toplam oy
    82
Osimhen olsam, 50 m dolarlık şartlı satış yaptınız, bana senelik 15 vermezseniz gelmem, istediğim maça çıkar istediğime çıkmam der, mbappenin başkanı belirlediği serv anlaşması gibi anlaşmayı yönetimin önüne koyardım. Siz hiç menajer eline dusmemissiniz😄
😅 şöyle bir şey var zaten kampanyadan önce hem napoli ile hem Osimhen ile önprotol imzalayacaksın. Bütün bu anlaşmalar sonrası bu oyuncu şu şartlarda satın alıcaz, şöyle bir paket var diyerek ortaya çıkacaksın. Dediğin gibi yoksa o işin sonu yok

Her taraftar 1000 tl verse kaç para toplanır? Bu taraftar seve seve verir.

Bilmediğimden soruyorum hukuki olarak böyle bir satış mümkün değil mi?
Hukukun dışında başkanın ve resmi hesabın sözü senettir. Tüm siparişleri iptal edersin parayı geri ödersin kampanya süreci içinde totalde 250 bin adet satılmazsa.
Bir diğer konu ise tam tersine taraftara umut vermek değil taraftarı harekete geçirmek için yapılacak bir şey bu. Herkes satış adetini sayaçtan görecek, satıldığı taktirde de Osimhen alınacak yoksa alınamayacak gayet şeffaf bir durum aslında.

İade işi imkansız. Hukuki olarak da imkansız. Sözle olacak iş mi bu milyonlarca taraftara şimdiden alışveriş yaptırıp para toplatıp yapamazsak paraları geri vereceğiz diyeceksin aylar sonra. Komik ve küçük düşürücü olur olabilitesini geçtim.
Bir giysi alıyorsun iade için uğraşıyorsun, asırlık kulüp bununla mı uğraşır.

Satış tabi ki de yapabilirsin de bu yukarda yazılan yandex mevzusu gibi olur. Sen direkt kumbaraya para atın Osimhen alacağız diyemezsin. Olma ihtimali varsa araştırılır, kaynak bulunur, sponsor, sonra gidip böyle kampanya başlatırsın taraftara ve epey de destek gelir ve kulübe müthiş katkısı olur. Umut vereceksen inandırman gerek.

osimhen'in transfer edilmesi kulübün statüsünü avrupada çok yukarılara çeker her yönden. 75 milyonu 2 3 sezonda abuk subuk oyunculara zaten harcıyoruz

umarım yapılabilir bu iş.

Bence bunlara gerek yok
Prestij her şeyden önemlidir
Bir şeyler satarak da bu parayı toplayacagimizi sanmam
Elimize geçen bir 70 80 milyonu da bir futbolcuya basma lüksümüz yok
Başına bir şey gelmeyeceğini ve devamlı yüksek performans vereceğini kim garanti edebilir

Beyler belki bir gün bu tip futbolcuları alacağımız zamanlar gelebilir ama o gün bugün değil.

Bence bunlara gerek yok
Başına bir şey gelmeyeceğini ve devamlı yüksek performans vereceğini kim garanti edebilir
prestij herseyden önemli deyip sonda bu transfer olmasın demek absürt olmus

prestij icin bu tranfer yapılacak

İade işi imkansız. Hukuki olarak da imkansız. Sözle olacak iş mi bu milyonlarca taraftara şimdiden alışveriş yaptırıp para toplatıp yapamazsak paraları geri vereceğiz diyeceksin aylar sonra. Komik ve küçük düşürücü olur olabilitesini geçtim.
Bir giysi alıyorsun iade için uğraşıyorsun, asırlık kulüp bununla mı uğraşır.

Satış tabi ki de yapabilirsin de bu yukarda yazılan yandex mevzusu gibi olur. Sen direkt kumbaraya para atın Osimhen alacağız diyemezsin. Olma ihtimali varsa araştırılır, kaynak bulunur, sponsor, sonra gidip böyle kampanya başlatırsın taraftara ve epey de destek gelir ve kulübe müthiş katkısı olur. Umut vereceksen inandırman gerek.
Bugün Kasım 16. Ocak 15e kadar satış süresi verirsin, sayacı koyarsın. Bu süre zarfında hiçbir ürünü kargolamazsın. 250 bin adet satılırsa hepsini kargolayacak şekilde satarsın. Bu iş taraftar harici imkansız, hele hele yok Çin’den sponsor falan işler komple hikaye. Benim anlattığım durum neden olmayacağını anlamadım. 250 bin satmaz diyorsan okay

Paramız olursa gerçekleşir, yoksa elveda maalesef.

Dursun iki üc oyuncu satar sonra alin size osimen aldim der ama satilan adamlarin yerine kimseyi getirmez

Abi osimhen icin hazırlık maçı düzenleyin

Biletleri 20k tl yapın

20k verecek 40 bin seyirci bulunur herhal

Etti mi sana 800m tl

Böl 36’ya

Etti sana 22m euro

Yine kurtarmadı

Biletler min 60k olmalı

60k verecek 5 bin seyirci bile bulamazsin

Yatar bu transfer

Çok kötümsersin yav :)

Acik 10 bin, kapali 30 bin, VİP 60 binden ortalama 25bini bulursun, etti mi sana 28 milyon Euro.

Bi o kadar da sponsor bulunur bence rahat. Diyeceksin adama seni stadın her yerine giydiricem maç boyunca. Özel maç. Sadece o maçın marka degeri bile ciddi para eder. Hadi diyelim 20 milyon bulundu en kötü. Etti 48.

Kulüp de bi 18 koyacak üstüne artik.

Bence bunlara gerek yok
Sporting santraforu için konuşulan para 70m Euro, o zaman Osimhen de 100m Euro. 75e alıp Chelsea Arsenal Manuya

tam tersi, lüks olan osimhen'i almamak

ödediğimiz bonservislere ve getirilerine bi göz at, prestij ve katkı yönünden oshimen'in potensiyaliyle karşılaştır
Bu mantık doğru değil bence

hiçbir transferi bu patlayacak diye yapmıyorsun

sene sonu kaleci lazım, bek lazım, 10 numara lazım biz 2-3 senede anca verebileceğimiz bonservis bedelini icardi ve batshuayinin olduğu mevkiye mi vereceğiz

osimhen 1 senelik güzel bir hikaye olarak kalacak, 30-32 yaşlarında tekrardan gelmek isterse kapımız her zaman açık olur

Geri
Üst Alt