Üye Görüşü Osimhen Transferi Nasıl Gerçekleşebilir? #OsimhenAşkına

Osimhen alınacağı şartıyla 10 bin TL verip GSstore paketi alır mısınız?

• Kullanılan toplam oy
    82
Yukarıda da yazdım, saydığım ürünler bugün itibariyle 1500 liraya karlı olarak satılıyor sen onları 10bin liraya satacaksın yani çok cüzzi bir ürün maliyeti var.
Farklı bir önerin projen varsa tabiki sunabilirsin
Hazırlık maçları düşünülebilir belki. Sponsor bulmak, düşük faizli kredi bulmak falan da en olası projelerden olabilir. Vardır elbet yolları. Ürün satmak çok alengirli birşey. üretim maliyeti, yeterli stok, pazarlama yılan hikayesine döner çok uzun sürer.

Konuya anket koyabilecek olan var mı?

Osimhen transfer edileceği şartıyla 10 bin TL verip GSstore Osimhen paketi alır mısınız?

Evet
Hayır

Bence en doğru yol, her taraftarın bağış yaparak destek olabilmesidir. Bağışlar, hem banka yoluyla, hem de diğer platformlar üzerinden yapılabilir.

Alabiliriz ama kulübün kasasından hiç para çıkmamalı, Sara barış yunus sanchez verip almaya çalışırsak fenerin gerisine seneye osimhene rağmen düşeriz

Takim daha da gucsuzlenir bu durumda
Bizim tek seferde çıkarıp 75 milyon euro verecek gücümüz olmadığı için transfer olasılığı anca bu şekilde olur.

Ha hem o kadar parayı hemde takımının en iyi iki oyuncusunu osimhen için verir misin? Ben vermem şahsen.

Konuya anket koyulmuş, oylarımızı verelim 🤣

Bonservisini alacagimiz bir seneryo göremiyorum, imkansiz

Avrupa liginde final yada kupayı alırsak ve Süper ligi kazanırsak kesin alırız ŞL'den güzel para gelecek

Davinson’u 30’a saydırırsak geriye 45 kalır. 15 milyonu peşin öderiz. Kalan 30 milyonu da 6 taksitte 5, 5 ödeyeceğiz artık. Bu da olmaz ama tek oluru bu.
Davinson asla satılmamalı bu arada bence

osimhen galatasarayını çok seviyorsa
3 yıl boyunca 1905 tl maaşa oynasın o vakit

Geri
Üst Alt