Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 47.163
- 25.761
- 2.808
En gerçekçi senaryo bu
Gabriel sara+davinson Sanchez +20 milyon euro=victor osimhen
Gabriel sara+davinson Sanchez +20 milyon euro=victor osimhen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu mantık doğru değil bence
hiçbir transferi bu patlayacak diye yapmıyorsun
sene sonu kaleci lazım, bek lazım, 10 numara lazım biz 2-3 senede anca verebileceğimiz bonservis bedelini icardi ve batshuayinin olduğu mevkiye mi vereceğiz
osimhen 1 senelik güzel bir hikaye olarak, kalacak 30-32 yaşlarında tekrardan gelmek isterse kapımız her zaman açık olur
Reisim iyi hoş diyosun da osi bizim seviyemizin çok üstünde yawben öyle düşünmüyom heis
osimhen alınmazsa enerji dağılır, en kötüsü bu. batshuayi'yi geç, icardi'nin nasıl döneceği belli değil. bu sezon şampiyon olursak seneye cl'ye direk katılacaz
seviyeyi biraz yukarı çekme niyetimiz varsa bu transferi sonuna kadar zorlamak durumunda olduğumuz kanaatindeyim, olur olmaz bilmiom
Bir de hiç bir yönetim bu topa girmez oldu da satamadan 250 bin adet durduk yere kulübü milyonlarca lira zarara sokuyorsun iade ile.İade işi imkansız. Hukuki olarak da imkansız. Sözle olacak iş mi bu milyonlarca taraftara şimdiden alışveriş yaptırıp para toplatıp yapamazsak paraları geri vereceğiz diyeceksin aylar sonra. Komik ve küçük düşürücü olur olabilitesini geçtim.
Bir giysi alıyorsun iade için uğraşıyorsun, asırlık kulüp bununla mı uğraşır.
Satış tabi ki de yapabilirsin de bu yukarda yazılan yandex mevzusu gibi olur. Sen direkt kumbaraya para atın Osimhen alacağız diyemezsin. Olma ihtimali varsa araştırılır, kaynak bulunur, sponsor, sonra gidip böyle kampanya başlatırsın taraftara ve epey de destek gelir ve kulübe müthiş katkısı olur. Umut vereceksen inandırman gerek.
Osimhen için alır bence. İyi bir organizasyonla girişmek lazım. Belki yarısı çıkar.yav taraftar forma almıyor
ne 1000 lirası
250 bin adet satılmadan hiçbir ürün üretmeyeceksin, yani olayın hiçbir maliyeti yok. Taraftar bugün aldı, yarın kargoya verilecek gibi bir senaryo yok, bugün aldı 250 adet satılırsa iade falan olmayacak o zaman başlayacak teslimler.Bir de hiç bir yönetim bu topa girmez oldu da satamadan 250 bin adet durduk yere kulübü milyonlarca lira zarara sokuyorsun iade ile.
Bu dediğin pek olası değil sonuçta bunun üretimi vb. için de zaman gerekli olacak bu ürünlerin taraftara ulaşması aylar falan sürer senin dediğin tarz bir şeyde. Bu kadar uğraşacağına statta antrenman yaparsın ne bileyim Fb'nin Mesut ol'u gibi Osimhen ol demek daha oluru olan şeyler ama bu da kulübün marka değerini yükseltmeye değil düşürmeye yardımcı olur diye düşünüyorum.250 bin adet satılmadan hiçbir ürün üretmeyeceksin, yani olayın hiçbir maliyeti yok. Taraftar bugün aldı, yarın kargoya verilecek gibi bir senaryo yok, bugün aldı 250 adet satılırsa iade falan olmayacak o zaman başlayacak teslimler.
Şunu demek istiyorum ortada hiçbir türlü zarar olmayacak bir senaryo var
Zaten taraftarın bu paketi satın alma amacı ürün almak değil Osimheni almak. Bunu bildiği için ürünlerin ne zaman geldiği ne zaman geleceği çok önemli değil.Bu dediğin pek olası değil sonuçta bunun üretimi vb. için de zaman gerekli olacak bu ürünlerin taraftara ulaşması aylar falan sürer senin dediğin tarz bir şeyde. Bu kadar uğraşacağına statta antrenman yaparsın ne bileyim Fb'nin Mesut ol'u gibi Osimhen ol demek daha oluru olan şeyler ama bu da kulübün marka değerini yükseltmeye değil düşürmeye yardımcı olur diye düşünüyorum.
Yukarıda da yazdım, saydığım ürünler bugün itibariyle 1500 liraya karlı olarak satılıyor sen onları 10bin liraya satacaksın yani çok cüzzi bir ürün maliyeti var.Ürün satmakla olacak iş değil bence. Ürünün üretim maliyeti var. Maliyetsiz projeler üzerine düşünülmeli