Üye Görüşü Osimhen Transferi Nasıl Gerçekleşebilir? #OsimhenAşkına

Osimhen alınacağı şartıyla 10 bin TL verip GSstore paketi alır mısınız?

• Kullanılan toplam oy
    82
En gerçekçi senaryo bu

Gabriel sara+davinson Sanchez +20 milyon euro=victor osimhen

Haluk Yüreklinin haberine göre 75e satılırsa devre arası %10 bize geliyor, o yüzden devre arası alırsak 67,5m Euro’ya geliyor devre arası kadar. Pazarlıklarla belki 60a düşebilirler

Bu mantık doğru değil bence

hiçbir transferi bu patlayacak diye yapmıyorsun

sene sonu kaleci lazım, bek lazım, 10 numara lazım biz 2-3 senede anca verebileceğimiz bonservis bedelini icardi ve batshuayinin olduğu mevkiye mi vereceğiz

osimhen 1 senelik güzel bir hikaye olarak, kalacak 30-32 yaşlarında tekrardan gelmek isterse kapımız her zaman açık olur

ben öyle düşünmüyom heis

osimhen alınmazsa enerji dağılır, en kötüsü bu. batshuayi'yi geç, icardi'nin nasıl döneceği belli değil. bu sezon şampiyon olursak seneye cl'ye direkt katılacaz

seviyeyi biraz yukarı çekme niyetimiz varsa bu transferi sonuna kadar zorlamak durumunda olduğumuz kanaatindeyim, olur olmaz bilmiom

ben öyle düşünmüyom heis

osimhen alınmazsa enerji dağılır, en kötüsü bu. batshuayi'yi geç, icardi'nin nasıl döneceği belli değil. bu sezon şampiyon olursak seneye cl'ye direk katılacaz

seviyeyi biraz yukarı çekme niyetimiz varsa bu transferi sonuna kadar zorlamak durumunda olduğumuz kanaatindeyim, olur olmaz bilmiom
Reisim iyi hoş diyosun da osi bizim seviyemizin çok üstünde yaw :asd:

hala saçma geliyor bizde oynaması

Osimhen'i sadece sponsorlarla alabiliriz.Ki bu kadar maliyete giriliyosa daha az maliyetli Jonathan David'i alabiliriz..

Osimhen satılır, Mbappe kiralık gelir ve ikinci Uefa kupasını alırız. İçime doğdu

Osimhen'in parasını biz vereceksek Florya parası nereye gidecek?
Çok istiyorlarsa yöneticiler + zenginler locaları 2 - 3 katından satın alsınlar veya forma, yağmurluk, battaniye, kırtasiye vs vs ne varsa alıp deprem bölgelerine göndersinler.
Her şeyin ( kombine, loca, forma, sponsor) rekoru kırılıyor ama nedense bu fakirlik bitmiyor.

(Prestijine zarar vermeden) işin taraftara düşen kısmında yapılabilecek en mantıklı şey :

Belli zamanlarda taraftar günü ilan etmek.

Bir üst limit belirlenir mesela 10 milyon Euro gibi..Pumayla görüşülüp o günlerde kâr marjı olabilecek en düşük seviyede belirlenerek bir satış rakamı uygulanır. Zor bir iş ama olmayacak şey değil.

İade işi imkansız. Hukuki olarak da imkansız. Sözle olacak iş mi bu milyonlarca taraftara şimdiden alışveriş yaptırıp para toplatıp yapamazsak paraları geri vereceğiz diyeceksin aylar sonra. Komik ve küçük düşürücü olur olabilitesini geçtim.
Bir giysi alıyorsun iade için uğraşıyorsun, asırlık kulüp bununla mı uğraşır.

Satış tabi ki de yapabilirsin de bu yukarda yazılan yandex mevzusu gibi olur. Sen direkt kumbaraya para atın Osimhen alacağız diyemezsin. Olma ihtimali varsa araştırılır, kaynak bulunur, sponsor, sonra gidip böyle kampanya başlatırsın taraftara ve epey de destek gelir ve kulübe müthiş katkısı olur. Umut vereceksen inandırman gerek.
Bir de hiç bir yönetim bu topa girmez oldu da satamadan 250 bin adet durduk yere kulübü milyonlarca lira zarara sokuyorsun iade ile.

Nef 15 milyon
Turkcell 40 milyon
Nelson 15 milyon
Tamam işte hâlâ neden kafa yoruyorsunuz

Bir de hiç bir yönetim bu topa girmez oldu da satamadan 250 bin adet durduk yere kulübü milyonlarca lira zarara sokuyorsun iade ile.
250 bin adet satılmadan hiçbir ürün üretmeyeceksin, yani olayın hiçbir maliyeti yok. Taraftar bugün aldı, yarın kargoya verilecek gibi bir senaryo yok, bugün aldı 250 adet satılırsa iade falan olmayacak o zaman başlayacak teslimler.
Şunu demek istiyorum ortada hiçbir türlü zarar olmayacak bir senaryo var

250 bin adet satılmadan hiçbir ürün üretmeyeceksin, yani olayın hiçbir maliyeti yok. Taraftar bugün aldı, yarın kargoya verilecek gibi bir senaryo yok, bugün aldı 250 adet satılırsa iade falan olmayacak o zaman başlayacak teslimler.
Şunu demek istiyorum ortada hiçbir türlü zarar olmayacak bir senaryo var
Bu dediğin pek olası değil sonuçta bunun üretimi vb. için de zaman gerekli olacak bu ürünlerin taraftara ulaşması aylar falan sürer senin dediğin tarz bir şeyde. Bu kadar uğraşacağına statta antrenman yaparsın ne bileyim Fb'nin Mesut ol'u gibi Osimhen ol demek daha oluru olan şeyler ama bu da kulübün marka değerini yükseltmeye değil düşürmeye yardımcı olur diye düşünüyorum.

Ürün satmakla olacak iş değil bence. Ürünün üretim maliyeti var. Maliyetsiz projeler üzerine düşünülmeli

Bu dediğin pek olası değil sonuçta bunun üretimi vb. için de zaman gerekli olacak bu ürünlerin taraftara ulaşması aylar falan sürer senin dediğin tarz bir şeyde. Bu kadar uğraşacağına statta antrenman yaparsın ne bileyim Fb'nin Mesut ol'u gibi Osimhen ol demek daha oluru olan şeyler ama bu da kulübün marka değerini yükseltmeye değil düşürmeye yardımcı olur diye düşünüyorum.
Zaten taraftarın bu paketi satın alma amacı ürün almak değil Osimheni almak. Bunu bildiği için ürünlerin ne zaman geldiği ne zaman geleceği çok önemli değil.
Şartlı satış mantığı şöyle ben normalde 10bin lira verip onları almak istiyorum Osimhen satışına parayı veriyorum demek. Taraftarın yeterince ilgisi olmazsa zaten para da iade olacak.

Fbnin Mesut olun da bir hedef yok, ürün yok. Burada 250 bin pake gibi hedef var, zaten başlangıçta başkan 10 bin paket alır, yönetim yine aynı şekilde diğer iş adamları vs. Buradaki maksak sinerji yaratmak.

Ürün satmakla olacak iş değil bence. Ürünün üretim maliyeti var. Maliyetsiz projeler üzerine düşünülmeli
Yukarıda da yazdım, saydığım ürünler bugün itibariyle 1500 liraya karlı olarak satılıyor sen onları 10bin liraya satacaksın yani çok cüzzi bir ürün maliyeti var.
Farklı bir önerin projen varsa tabiki sunabilirsin

Son düzenleme:
Reis bir de Osimhen vergisi cikarsin. Turkiye'yi temsil ediyoruz. Şanımız yürüsün.

Geri
Üst Alt