Cevat Kelle
Parçalı Üye
- 24 Nisan 2015
- 2.909
- 2.370
- 913
Bir şekilde alınacak. Hatta ben bir kulüple ortak iş yapılabileceğini bile düşünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
para da zaten hemen ödenmiyor her transferde ödeme planları taksitler varherkes kaynak arıyor ancak bu sezon avrupa liginde gelecek bir başarı ve şampiyonlar ligine olan katılımla gelecek parayı kimse hesap etmiyor enteresan bu kaynaklar direkt osimhen'e ayrılabilir ama tabi bu para hemen geçmez ele o konuyu ayarlamak lazım
750 taksit isteyeceğimiz için minimum 100 m Euro isterler. 75 trink istiyorlarHaluk Yüreklinin haberine göre 75e satılırsa devre arası %10 bize geliyor, o yüzden devre arası alırsak 67,5m Euro’ya geliyor devre arası kadar. Pazarlıklarla belki 60a düşebilirler
Bir de şöyle bir şey var bu adamın gerçek değeri kaç? Piyasada diğer santraforlara göre 65-70m ucuz kalıyor, bizim için ucuz demiyorum bizim için inanılmaz pahalıAbi ne gencini bulması. Şu adamın ne kadar nadir yetişen bir oyuncu olduğunu hala anlamıyor bazı arkadaşlar. Adam şu anda dünyadaki en iyi 3-4 santrafordan biri ki atletizm olarak açık ara birincidir herhalde. Yerine tercih edilebilecek tek adam Haaland ki onun da fiziki hayvanlığı ve bitiriciliği dışında Osimhen'den geride kalan tarafları var. Ben Kane veya Lewandowski'yi Osimhen'e tercih etmem şu anda. Bitiricilikleri, oyun zekaları ve oyun kurucu özellikleri daha iyi olmasına rağmen çoğu kişi de etmez tahminim.
Asıl bir de takımı, kulübü, takım arkadaşlarını, taraftarları sahiplenme ve sahada her maç her şeyini verme kısmı var. Bulun bakalım böyle bir adam daha bulabiliyorsanız. Bu inanılmaz bir piyango. 40 yılda 1 bile olmayacak bir olay.
Net 150 milyon.Bir de şöyle bir şey var bu adamın gerçek değeri kaç? Piyasada diğer santraforlara göre 65-70m ucuz kalıyor, bizim için ucuz demiyorum bizim için inanılmaz pahalı
Haalanda 3 milyon vermediler almadılar taksitle alalım mantığı ile.Gencini bulalim diyonuz da o biraz da sans isi. 3 milyona Haaland'i almamisken Terim Prag'tan Tetteh'i 8'e aldirmaya calisiyordu. Neyse ki transfer cezamiz vardi. Biri Dortmund'dan Manchester'a oteki Malatya'dan nereye gitti kimse hatirlamiyor. Ayrica 24 yasindaki Yunus hala genc yildiz ama 25 yasindaki Osi kart mi? Parayi bulmak yonetimin isi. Olmuyorsa da yapacak bir sey yok.
Piyasanın uçukluğunu düşününce ben şahsen 100 milyondan fazla ederi olduğunu düşünüyorum. Yaşı da genç çünkü.Bir de şöyle bir şey var bu adamın gerçek değeri kaç? Piyasada diğer santraforlara göre 65-70m ucuz kalıyor, bizim için ucuz demiyorum bizim için inanılmaz pahalı
İstediğinde kimleri aldiriyordu, necati başkasını izlemeye gitmiş haalandi beğenmiş, söylemiş, ama 500 bin Euro fark için alınmamış, terimde çok istekli olmamış o transferde. Gerçekten istese her türlü aldirirdi. Tarık camdala 5.5 verdiğimiz var sırf istedi diyeHaalanda 3 milyon vermediler almadılar taksitle alalım mantığı ile.
Terimin suçu ne burada. Bazılarınız hakikaten Terime düşman gibi davranıyor ve yakışmıyor.
Adam onay vermiş ama bizimkiler taksit muhabbetine girip kaçırmışlar adamı.İstediğinde kimleri aldiriyordu, necati başkasını izlemeye gitmiş haalandi beğenmiş, söylemiş, ama 500 bin Euro fark için alınmamış, terimde çok istekli olmamış o transferde. Gerçekten istese her türlü aldirirdi. Tarık camdala 5.5 verdiğimiz var sırf istedi diye
Haaland'i almayan Terim'di demedim. Yanlis anlamissin.Haalanda 3 milyon vermediler almadılar taksitle alalım mantığı ile.
Terimin suçu ne burada. Bazılarınız hakikaten Terime düşman gibi davranıyor ve yakışmıyor.
Normalde Madrid bile adayNet 150 milyon.
Dua edelimde Arteta, luis enrique gibi teknik direktörlerin forvetsiz oynama fetişi devam etsin. Avrupa piyasasına baktığımızda osimhen konusunda en ihtiyaç sahibi adaylar psg ve Arsenal çünkü.
75 milyon onlar için çerez parası.