Kartal Kaya
Tecrübeli Üye
- 19 Eylül 2021
- 5.855
- 2.070
- 253
İsme ek yapılmasını bile düşünenler var. Galatasaray-Turkcell gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mancity ilk 11i transfer edilecek bile olsa böyle bir sponsorluk olmazİsme ek yapılmasını bile düşünenler var. Galatasaray-Turkcell gibi.
İsmimiz TurkcellSaray olsun Osimhen gelecekse eğer
Adam yürüyen GS üstat. Bizi sevdi Metin Oktay gibi takılıyor. Neden gelmesin kiBiz parayı bulsak bile ki sanmiyorum, osimhen nin türkiyede kalmak isteyecegine ihtimal vermiyorum, adam dünyanın her takımında oynayabilir, biraz akıl mantık
Biz parayı bulsak bile ki sanmiyorum, osimhen nin türkiyede kalmak isteyecegine ihtimal vermiyorum, adam dünyanın her takımında oynayabilir, biraz akıl mantık
çok seviyorsa dediğim gibiOsimhen bize aşık burda kalmak istiyor sanıyorlar şaka gibi
çok seviyorsa dediğim gibi
aylık 1905 tl maaş ile oynasın o zaman anlarız
Adam ilk defa bu kadar seviliyor, ara transferde bizle sözleşme imzalayıp Avrupa ligini kazanıp sene sonu veya bir sonraki sene istediği yere gidebilir.Osimhen bize aşık burda kalmak istiyor sanıyorlar şaka gibi
E öyle değil mi zaten? Gs'den başka yerde oynamam diyormuş.Osimhen bize aşık burda kalmak istiyor sanıyorlar şaka gibi
Adam ilk defa bu kadar seviliyor, ara transferde bizle sözleşme imzalayıp Avrupa ligini kazanıp sene sonu veya bir sonraki sene istediği yere gidebilir.
E öyle değil mi zaten? Gs'den başka yerde oynamam diyormuş.