OSM | 10. GSCimbom Arjantin 2. Ligi | Şampiyon Tigre - Mehmet Eroğlu

@Murat Durmaz'dan oyuncu alabilmen için ederinin 3 katını teklif etmen gerekebilir renktaş. Ben 2 oyuncusuna ederlerinin 2 katını teklif ettim ama kabul etmedi. :D

Yarım sezondur oynamıyor onyekuru o yüzden o kadar veremem 😂

Gimnassia esgrima de M den başkasında oynamam diyordu en son onyekuru

Maalesef emperyalist güçler oyunu ele geçirmiş. Ben bunlara @Mehmet Eroğlu ve yaverleri demek istiyorum. Millet aç, bunlar bunlar ısınmak için 100 dolar yakıyor. @Aslan Karadağ da bunların destekçisi ama pek ortada gözükmüyor. En tehlikelisi o. :D
insaf insaf rencide etmemek için kaşif bile yollamamıştım ama acıma yetime döner koyar götüneye döndü bu olay millet şov yapıp kaşifle belhanda falan getirmeye başladı bozuyorum yeminlerimi bıçak kemiğe dayandı
maxresdefault.jpg

insaf insaf rencide etmemek için kaşif bile yollamamıştım ama acıma yetime döner koyar götüneye döndü bu olay millet şov yapıp kaşifle belhanda falan getirmeye başladı bozuyorum yeminlerimi bıçak kemiğe dayandı
maxresdefault.jpg
Kaşif yollasan ne olur, geri dönmüyor ki. :D
Frendly Fire : ON :D

Takımımız sezon öncesi hazırlıklarını çay-simit ikilisi ile tamamladıkları için kuşkusuz bir şekilde sezona formsuz gireceklerdir.

Villa Dálmine
cagriyuce
Deplasman
M
6-1

şuraya bak 6-1 yenilmişim

kadro kurmadım ki yaw maçlardan haberim bile yok ;D şimdi covidhanda diyince buldum nereden bakacağımı
Şampiyonluk şansının 0 olduğunu sevinçle belirtmek isterim. Duyduğuma göre Derin GSC şartları eşitlemek için devreye girmiş. Hiç şansın yok maalesef. Bu 6-1'lik skor da denemeymiş.

kaşife bilgilendirme yaptım
transfer görüşmelerini şu usülde yönetecek;

"Biz Hakan'ı transfer etmek istiyoruz kulübüyle oturduğunda, 'Bana Mehmet'i ver' de. Kulüp vermezse, 'O zaman Ahmet'i ver' de. Onu da vermezse, 'Ya bari Hakan'ı verin' de. "

Geri
Üst Alt