Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
iddiam yok zaten katılayım da yer dolsun diye girdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iddiam yok zaten katılayım da yer dolsun diye girdim
@Mehmet Eroğlu'nun iddiam yok, öylesine katıldım demesinden belli zaten. Adamın amacı başka.@Mehmet Eroğlu ,mendes ve ahmet bulutun tigreyi nasıl dolandırdığının belgeleri açıklanmış beyler 8.7 milyon dolandırmış football leaks isimli belgelerde çıkmış
ayrıca @Aslan Karadağ paralar nerede![]()
Her akşam faize koyuyorum 1.3m getiriyor@Mehmet Eroğlu ,mendes ve ahmet bulutun tigreyi nasıl dolandırdığının belgeleri açıklanmış beyler 8.7 milyon dolandırmış football leaks isimli belgelerde çıkmış
ayrıca @Aslan Karadağ paralar nerede![]()
bu adamları hep böyle tek tek mi geliştirebiliyoruz yaw 19 20 yaşında yavrucaklar antrenman yaptır bize diye gözümün içine bakıyor
o takım sıkıntı reyiz beni de yendi, sanırım ligin kocası olacakVilla Dálmine
cagriyuce
Deplasman
M
6-1
şuraya bak 6-1 yenilmişim

1 adet stoper geliştiriyorum en başından beri daha 65 e yeni geldiher mevki için 1 tane renktaş en gencini geliştir 6. veya 7. haftada falan istediğin güce gelir büyük ihtimal
1 aya lig bitiyorben ilk maç Murphanı yeneyim yeterlio takım sıkıntı reyiz beni de yendi, sanırım ligin kocası olacak![]()

1 adet stoper geliştiriyorum en başından beri daha 65 e yeni geldi1 aya lig bitiyor
heaa ben hiç dostluk maçı yapmıyorum yaw, çok farkı oluyor mu70 üstü her oyuncu yıldız bu ligdeayrıca dostluk maçı yapınca da oyuncular gelişiyor
heaa ben hiç dostluk maçı yapmıyorum yaw, çok farkı oluyor mu

Sistemin açığını buldular affedin beni dostlarulan coins mi var hazırlık maçı yapalım !!!!!
her yerden vurgun yiyoruz![]()
adamların birikmiş var biz de zurna gibi kaldıkulan coins mi var hazırlık maçı yapalım !!!!!
her yerden vurgun yiyoruz![]()

seni 1-0o takım sıkıntı reyiz beni de yendi, sanırım ligin kocası olacak![]()