Aslan Akdoğan
Parçalı Üye
- 23 Ocak 2019
- 2.567
- 2.299
- 648
Üstün oynadığımız maçta Defensores de Belgrano'nun penaltı golüne engel olamadık ve berabere kaldık. Güneşli günler yakın #HEDEF10
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Handa'dan yemedik ama diğer Fas'lı Boutaib bitirmiş biziSimeone taktigim ise yaramis @Aslan Karadağ dostumu 2-1 maglup ettim. zorlu rakiplerden birini yendik sirada tigre var![]()

mactan 1 saat once aldim apar topar getirttikHanda'dan yemedik ama diğer Fas'lı Boutaib bitirmiş bizi![]()

yılların tecrübesiyle oynamışız da haberimiz yokmuşEkli dosyayı görüntüle 76057
Yılların tecrübesi wengeredenger Quilmes takımıyla ilk maçına çıkıyor. Bu köylü takıma biraz vizyon ve başarı eklemek için geldiğini belirten wengeredenger sözlerini "O sene bu sene" diyerek bitirdi.

benim kumarım biterEroğlu show yapmış adeta çok geç olmadan önünü keselim derim

ilk maç turphu yenip takımı dağıtcam
Zurh'u yenmeseydi haber degeri olurdu zaten. Zurh'a gelen gecen koyuyor.Eroğlu show yapmış adeta çok geç olmadan önünü keselim derim
Yılların tecrübesiyiz ama takımımız leş ordusu gibi üstadyılların tecrübesiyle oynamışız da haberimiz yokmuş
1 puan iyidir yav![]()
Yarin Eroglu'ya karsi deplasmanda maca cikacagiz. Macin bitiminde kendisini bu sekilde soyunma odasina yollayacagim.Eroğlu show yapmış adeta çok geç olmadan önünü keselim derim
Şoktayım hala inanamıyorum lige ft gibi başladık umarım ft gibi bitiririzEkli dosyayı görüntüle 76076
Deplasman galibiyetiyle başlamak güzel oldu ama 20 dk da 2 sakat verip birinin kasını yırtması sevincimizi kursağımızda bıraktı,8 hafta yok deniyor,transfer planlarımızı etkileyecek malesef