Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
amsif diye fasli bi gk gördüm birinizde kahkaha attim o muIlla Fas'li oyuncu almak istiyorum diyorsan bende Fas'li bir kaleci var De Gea'nin bir tik alti bir goz at istersen

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
amsif diye fasli bi gk gördüm birinizde kahkaha attim o muIlla Fas'li oyuncu almak istiyorum diyorsan bende Fas'li bir kaleci var De Gea'nin bir tik alti bir goz at istersen

Yok o degil renktasamsif diye fasli bi gk gördüm birinizde kahkaha attim o mu![]()

Acil paraya ihtiyaci olan varsa krizinizi kendi adima firsata cevirebilirim.Stoper almam lazim.
4.4M veririm max. Ama yaş < 24 ve overall > 70-72 arasi olacak.
Sattım o faslıyı :damsif diye fasli bi gk gördüm birinizde kahkaha attim o mu![]()
Reis ben de yapacaktim da yapamiyorum 24 saat gecmedi diye. Ama aklimdasin. Kotu sonuca hazirlikli ol. Oyuncular muhtemelen sana patlayacaklar. @İlyas Karaca ile oynadim az once. 1-0 yendim ama 16 sutta 1 gol atabilmisim.tigre 5 atmis bana sozde dostluk macinda![]()
ben kimseyle yapmam yapmak isteyen yapsin benle coin harcayamam bos maçaReis ben de yapacaktim da yapamiyorum 24 saat gecmedi diye. Ama aklimdasin. Kotu sonuca hazirlikli ol. Oyuncular muhtemelen sana patlayacaklar. @İlyas Karaca ile oynadim az once. 1-0 yendim ama 16 sutta 1 gol atabilmisim.![]()

Mecburen yapiyoruz. Sistemin dogru olup olmadigini anlamanin baska yolu yok. Ben sistemimi buldum gibi ama.ben kimseyle yapmam yapmak isteyen yapsin benle coin harcayamam bos maça![]()
hazirlik maçında maci ayarlayan yenilmiyo ki sistemi tigrede denersinMecburen yapiyoruz. Sistemin dogru olup olmadigini anlamanin baska yolu yok. Ben sistemimi buldum gibi ama.

@İbrahim Gençtürk'e bu konuyu soralim. Kendisi dun ayiptir soylemesi benden 6 tane yedi de.hazirlik maçında maci ayarlayan yenilmiyo ki sistemi tigrede denersin![]()
Kaşifi 3-4 günde bir açabildiğimden gelenlerin hepsini alıyom mecbur, sonra da para kalmıyo zatenEkli dosyayı görüntüle 76240
Orta sahayi ingilizlerle doldurmussun renktas takimin Sheffield United'e benziyor
Su 4 oyuncu satilsa, 12M'a yakin para gelecek. 1.1M bende var. Bugun maci kazansam ordan da bi 1,1M filan gelir. Seytan diyor ki bas parayi saglam 1 forvet al ama alternatif oyuncu eksigim var maalesef. 3 stoper almam lazim.Kaşifi 3-4 günde bir açabildiğimden gelenlerin hepsini alıyom mecbur, sonra da para kalmıyo zaten
almışlar bileSirf bu @Mehmet Eroğlu hainine nispet olsun diye gidip Aubameyang'i alasim geliyor.

messi gelir mi rtasalmışlar bile![]()