Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.414
- 5.356
- 1.873
kaşife bakmayı unutup Sane'yi aldım yav. Meğer kaşif Asensio, J.Felix'i falan bulmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis veletleri doldur takima. Cabuk gelisiyorlar. 77'ye filan cikinca satisa koy. Gelen paraya yerlerine kasiften +85 adam al. Biraz daha gelissinler, satacagim hepsini. 24 yastan buyuk 2 topcum var, biri zaten Neuer, digeri de satmak icin aldigim 1 adam.Manenin değeri benim kulübümün toplaminin üç katı. Nasil mücadele edeceğiz ki : (
Sezon bitecek reis zahmet oldu yaniTransfer işini çözdük yav topçularımız kısa sürede satılıyor. Sıra taktiksel yönü çözmede.

Rengim adamlari alip geliştirip satana kadar lig biter kume düşeriz zatenReis veletleri doldur takima. Cabuk gelisiyorlar. 77'ye filan cikinca satisa koy. Gelen paraya yerlerine kasiften +85 adam al. Biraz daha gelissinler, satacagim hepsini. 24 yastan buyuk 2 topcum var, biri zaten Neuer, digeri de satmak icin aldigim 1 adam.
Paran yoksa ve oyuncularin da para etmiyorsa mecburen bol bol al sat yapip 3-5 ne kadar kar getiriyorsa Llah bin bereket versin diyeceksin. Sakin su asamada +80'lik adamlar alma. O paraya kasiften 4 tane 70 ustu < 24 yas adam al, gelistir, sat, ayni paraya o zaman +85'lik adam al.
Su an nerden baksan 20M'um var. 78'lik bi OS nerden baksan 16M ediyor mesela. Kasif o paraya+85 adam getiriyor sana.
Yok reis, mesela benim 19'luk sol bekim simdiden 77 oldu, stoperim 76, orta sahalar gec aldigim halde 75'e dayandi, forvetler 75... 5 mac sonra darphane gibi para basacagim. Hele su an oyuncular etkinlikten dolayi daha da cabuk gelisiyor...Rengim adamlari alip geliştirip satana kadar lig biter kume düşeriz zaten
Eldeki elemanlarla kolej havası yakalamaya çalışacağım başka çarem yok.
Bizim hedef de ilk 7ydi sezon başında ama buralara kadar geldik renktaş,hedefleri yükseltme zamanı geldi,bugün senle ve yarın da Tigre deplasmanı maçlarımız çok kritik,şampiyonluğu istiyor muyuz istemiyor muyuz belli olacakLig kaderini sekillendirecek maça bugun varmisiniz beyler?
Boyle konuştuguma bakmayin. AI Boys sampiyonluga oynayip oyle bir kadro kurmusken benim takımın sezon başı hedefi kumede kalmak![]()
Bizim hedef de ilk 7ydi sezon başında ama buralara kadar geldik renktaş,hedefleri yükseltme zamanı geldi,bugün senle ve yarın da Tigre deplasmanı maçlarımız çok kritik,şampiyonluğu istiyor muyuz istemiyor muyuz belli olacak![]()
Teşekkürler,senin hedefe göre de baya iyisin ben de tebrik ederim seni.Oyunun amacı zaten hedefi gerçekleştirmek olmalı,hedefi 13 olan biri 13.olunca, hedefi 1.lik olup 2.olandan daha çok puan alıcakDoğru diyorsun! Hedef 7 diye görünüyor sende. Masallah cok saglam kadro kurmussun bu hedef ile birlikte. Tebrikler![]()
Kante'yi oneririm, bende var. Herif nerdeyse her mac gol atiyor anasini satayim. Bir de 6 numara oynuyor sistemimde. On numara filan da degil. Gecen mac frikikten atti.Bugün 4. maçı oynayacağım Başakşehir olarak. Rakip Ankaragücü. Kadro nasıl beyler? (İlk defa oynuyorum bu arada oyunu)
----------------- Donnarumma
Alex Arnold - Mee - Wan Bissaka - Caiçara
Saelemaekers - Busquets - Milinkovic Savic - Miranchuk
----------------- Kalu - Barbosa
Yedekler: Audero, İrfan Can, Visca, Crivelli
Visca'yı satıp Andrew Robertson'u veya Kante'yi almayı düşünüyorum. 3 maçta gol yemeden attığımız 14 golle lideriz. #Hedef1
Yeminle felix için 3 kere kaşif gönderdim bulamıyor. Rashfordla gnabry bulup bulup geliyor ayar oldumkaşife bakmayı unutup Sane'yi aldım yav. Meğer kaşif Asensio, J.Felix'i falan bulmuş

Felixi görünce aklıma direkt sen geldin zaten yavYeminle felix için 3 kere kaşif gönderdim bulamıyor. Rashfordla gnabry bulup bulup geliyor ayar oldum![]()

Hayır birde forvet, <25, Portekizli, İspanya ligi diye gönderiyorum.