Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
KAP AÇIKLAMASI
max meyer'i kadromuza kattik 7.2 mn+15 coins'e
max meyer'i kadromuza kattik 7.2 mn+15 coins'e
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam 88'lik Gnabry ve 85'lik Gabriel Jesus'u almis ama hala Felix diyor gozun doysun beYeminle felix için 3 kere kaşif gönderdim bulamıyor. Rashfordla gnabry bulup bulup geliyor ayar oldum![]()
evtGS'mizin zamaninda ilgilendigi ama alamadigi sol beki Arjantin'e getirdim, birazdan imza toreni var.
senin kale-def-os iyiMaç başladıktan sonra kaşif gelecek.Barcelona'dan bi oyuncu gelecek.Bonservis bedelinde sıkıntı olmazsa oyuncu bizde..
İkisi de değilsenin kale-def-os iyi
fati mi griezmann mı?![]()

tigreye karşı kart yiyince 5 maçın garanti dikkat et derimtigreye karsi bi taktik yaptim ya 10 yerim ya 10 atarim, 1 kirmizim garanti![]()

tigreye karsi bi taktik yaptim ya 10 yerim ya 10 atarim, 1 kirmizim garanti![]()
Dur bi tahmin edeyim. Belhanda dakika 3 kirmizi kart![]()
taktikleri ozelden yaz maçım var 15 dk sonra ACILLLAz once Tigre ile 3-3 berabere kaldigimi ogrendim. @Mehmet Eroğlu'nu hakikaten bosa hedef almisiz yav. Gimnasia J'den 3 tane yiyen sampiyon filan olamaz.![]()
66..Maç başladıktan sonra kaşif gelecek.Barcelona'dan bi oyuncu gelecek.Bonservis bedelinde sıkıntı olmazsa oyuncu bizde..
Dün geleceğini söyleyince kaşifi yolladım.Oyundaki puanına bakmadım.80lik Bakambu'yu hemen yedeğe çektim..
5 yedik tutmaditigreye karsi bi taktik yaptim ya 10 yerim ya 10 atarim, 1 kirmizim garanti![]()