OSM | 10. GSCimbom Arjantin 2. Ligi | Şampiyon Tigre - Mehmet Eroğlu

Merih 1 maç oynayamacağını öğrenince yardımcımla telefonda konuşmuş..

Evet, yarın son 5 maçında mağlubiyet alan bir renktaşımla oynuyormuşum. Tigre ve Villa Dalmina ile berabere kaldım, tüm bu istatistikler okyanusu geçip derede boğulacağımı işaret ediyor.

lan ne deneyeceğim ;D kadro güçlü taktik aynı yine yenilmişim 🥴
ben mi girim sahaya mbappenin yerine napam artık ;D
Sen taktiği çözemedin rengim. O kadronun Villa Dalmine vs hariç gelene geçene EN AZ 3-4 atması lazım. Saint E. kadrom seninle aynı diyebilirim. 4-5 atıyorum Nice'ye filan. PSG ile beraberliğe oynadım, herife maç boyu 4 şut filan attırmıştım. Adamın ileri üçlüsünde Messi Neymar Mbappe var. Bu oyunda hakikaten taktik önemli. Seçtiğin her şeyin olumlu veya olumsuz olarak sana geri dönüşü oluyor.
Mesela @Çağrı Yüce renktaşımın bana en az 3-4 atması lazım kadro kalitesine bakarsak. Ama doğru taktikle çıkınca gördüğün gibi puan alabiliyorsun. Senden de almıştım.

Ligin Titan'larından birtek Lukakuspor'u durduramadım. O da bu hafta bütün şansını bende kullandığı için berabere kalmış zaten. :D

Danışmanım şöyle bir şey yazmış.

"Antrenmanlarda bir sürü top toplayıcı çocuğumuz var, çimlerin bakımı otomatik yapılıyor, ve otobüs şoförü de işini gayet iyi yapıyor. O zaman sen hangi akla hizmet bu Lang denen adamı satın aldın be adam!? "

Haklılık payı var ama Lang'ı ben geliştireyim veya oynatayım diye almadım. Forvet hattımda Barbosa, Kalu ve Crivelli vardı. Crivelli'yi satmak istiyordum ama forvet sayısı 3'den aşağı olmuyor. O yüzden önce beleş fiyatına bir oyuncu aldım ki zarara uğramayım. Sonra Crivelli'yi 13 milyona sattım. Yani Lang'ı almamdaki amaç buydu çok bilmiş danışman! Bugün oynadığım Göztepe deplasmanında yokluktan oynattığım Lang'ın şov yaptığını bilseydin bunları yazmazdın!!!

Danışmanım şöyle bir şey yazmış.

"Antrenmanlarda bir sürü top toplayıcı çocuğumuz var, çimlerin bakımı otomatik yapılıyor, ve otobüs şoförü de işini gayet iyi yapıyor. O zaman sen hangi akla hizmet bu Lang denen adamı satın aldın be adam!? "

Haklılık payı var ama Lang'ı ben geliştireyim veya oynatayım diye almadım. Forvet hattımda Barbosa, Kalu ve Crivelli vardı. Crivelli'yi satmak istiyordum ama forvet sayısı 3'den aşağı olmuyor. O yüzden önce beleş fiyatına bir oyuncu aldım ki zarara uğramayım. Sonra Crivelli'yi 13 milyona sattım. Yani Lang'ı almamdaki amaç buydu çok bilmiş danışman! Bugün oynadığım Göztepe deplasmanında yokluktan oynattığım Lang'ın şov yaptığını bilseydin bunları yazmazdın!!!
Bende şu an 8 tane kaleci var. :D
Hepsini satınca 1 tane world class topçunun parası çıkacak. 3 tane 70 üstü kalecim var ki bu herifleri 700K'ya filan aldım güçleri 60'larda iken. Geliştirdim, şimdi 3'ünden nerdeyse 15M kar edeceğim. Fena mı.

Bende şu an 8 tane kaleci var. :D
Hepsini satınca 1 tane world class topçunun parası çıkacak. 3 tane 70 üstü kalecim var ki bu herifleri 700K'ya filan aldım güçleri 60'larda iken. Geliştirdim, şimdi 3'ünden nerdeyse 15M kar edeceğim. Fena mı.
Hocam 8 tane de çok ya 4-5 tane olsa sürekli geliştirip al-sat yapsan daha iyi olur bence. Bende ligin en iyi kadrosu var ama yedek yok. Sakatlanmamaları ve cezalı olmamaları için dua edeceğim :) Bu arada en güzel kadınlar konusunda seni menşınlamıştım Natalee ayaklarını storye atmış baktın mı ona? Umarım bakmışındır çok güzellerdi.

Hocam 8 tane de çok ya 4-5 tane olsa sürekli geliştirip al-sat yapsan daha iyi olur bence. Bende ligin en iyi kadrosu var ama yedek yok. Sakatlanmamaları ve cezalı olmamaları için dua edeceğim :) Bu arada en güzel kadınlar konusunda seni menşınlamıştım Natalee ayaklarını storye atmış baktın mı ona? Umarım bakmışındır çok güzellerdi.
source.gif

Ayak mı? Nasıl kaçırdım yav ben bunu. Hemen bakıyorum. :D

250 saattir adamlarımız satılmıyor, maç kazanamıyoruz ne bela oyunmuşsun be kardeşim

kaşifi beklemekten ciğerim soldu
neymar diye yolladık -admin sırtımızdan pıçakladı- 35 yaşında adamları bulur gelirse ağır söverim

Geri
Üst Alt