Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Renktaş benden 6 yemeyi nasıl başardın yav. Benim bir maçta çektiğim şut sayısının ortalaması kadar gol yemişsin benden.Ya ben sinir oldum 6 yiyince bıraktım oyunu rdash![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktaş benden 6 yemeyi nasıl başardın yav. Benim bir maçta çektiğim şut sayısının ortalaması kadar gol yemişsin benden.Ya ben sinir oldum 6 yiyince bıraktım oyunu rdash![]()
lan ne deneyeceğimtigre yine bi seyler deniyo dikkat edin biraz once dostluk maci yapti benle YENDİM yine bi isler peşinde
kadro güçlü taktik aynı yine yenilmişim 
Ligin başlarında şanslıydık sonrasında taktiği oturtunca da sonuçlar geldi renktaş devam ederiz böyle umarımall boys fena tokatlıyor 8'de 8
Sen taktiği çözemedin rengim. O kadronun Villa Dalmine vs hariç gelene geçene EN AZ 3-4 atması lazım. Saint E. kadrom seninle aynı diyebilirim. 4-5 atıyorum Nice'ye filan. PSG ile beraberliğe oynadım, herife maç boyu 4 şut filan attırmıştım. Adamın ileri üçlüsünde Messi Neymar Mbappe var. Bu oyunda hakikaten taktik önemli. Seçtiğin her şeyin olumlu veya olumsuz olarak sana geri dönüşü oluyor.lan ne deneyeceğimkadro güçlü taktik aynı yine yenilmişim
ben mi girim sahaya mbappenin yerine napam artık![]()
Bende şu an 8 tane kaleci var.Danışmanım şöyle bir şey yazmış.
"Antrenmanlarda bir sürü top toplayıcı çocuğumuz var, çimlerin bakımı otomatik yapılıyor, ve otobüs şoförü de işini gayet iyi yapıyor. O zaman sen hangi akla hizmet bu Lang denen adamı satın aldın be adam!? "
Haklılık payı var ama Lang'ı ben geliştireyim veya oynatayım diye almadım. Forvet hattımda Barbosa, Kalu ve Crivelli vardı. Crivelli'yi satmak istiyordum ama forvet sayısı 3'den aşağı olmuyor. O yüzden önce beleş fiyatına bir oyuncu aldım ki zarara uğramayım. Sonra Crivelli'yi 13 milyona sattım. Yani Lang'ı almamdaki amaç buydu çok bilmiş danışman! Bugün oynadığım Göztepe deplasmanında yokluktan oynattığım Lang'ın şov yaptığını bilseydin bunları yazmazdın!!!
Hocam 8 tane de çok ya 4-5 tane olsa sürekli geliştirip al-sat yapsan daha iyi olur bence. Bende ligin en iyi kadrosu var ama yedek yok. Sakatlanmamaları ve cezalı olmamaları için dua edeceğimBende şu an 8 tane kaleci var.
Hepsini satınca 1 tane world class topçunun parası çıkacak. 3 tane 70 üstü kalecim var ki bu herifleri 700K'ya filan aldım güçleri 60'larda iken. Geliştirdim, şimdi 3'ünden nerdeyse 15M kar edeceğim. Fena mı.
Hocam 8 tane de çok ya 4-5 tane olsa sürekli geliştirip al-sat yapsan daha iyi olur bence. Bende ligin en iyi kadrosu var ama yedek yok. Sakatlanmamaları ve cezalı olmamaları için dua edeceğimBu arada en güzel kadınlar konusunda seni menşınlamıştım Natalee ayaklarını storye atmış baktın mı ona? Umarım bakmışındır çok güzellerdi.
Sadece fetişistler anlayabilir
Ayak mı? Nasıl kaçırdım yav ben bunu. Hemen bakıyorum.Hocam 8 tane de çok ya 4-5 tane olsa sürekli geliştirip al-sat yapsan daha iyi olur bence. Bende ligin en iyi kadrosu var ama yedek yok. Sakatlanmamaları ve cezalı olmamaları için dua edeceğimBu arada en güzel kadınlar konusunda seni menşınlamıştım Natalee ayaklarını storye atmış baktın mı ona? Umarım bakmışındır çok güzellerdi.
Sadece fetişistler anlayabilir![]()
Bitti süresi reis ya. Storyler 24 saat sürüyor yaAyak mı? Nasıl kaçırdım yav ben bunu. Hemen bakıyorum.![]()
Neyse, şimdi burayı şeetmek istemiyorum ama NE KARILAR VAR YAV!Bitti süresi reis ya. Storyler 24 saat sürüyor yaNeyse bir daha atar inşallah
![]()
bana da bi hallendin ama olmadı sanırım reiiiiiissss