OSM | 10. GSCimbom Arjantin 2. Ligi | Şampiyon Tigre - Mehmet Eroğlu

kaşif zabahın 10undan beri bekliyor ki adam satılsın (gnabry pazarda 4. gününü geçiriyor)

daha defans arayacaz maça yetişmeyecek gibi yine liderle maça eksik çıkacaz.

kaşif zabahın 10undan beri bekliyor ki adam satılsın (gnabry pazarda 4. gününü geçiriyor)

daha defans arayacaz maça yetişmeyecek gibi yine liderle maça eksik çıkacaz.
20200407_212332.webp

Su hucum hattina bak ligin en iyi hucum hatti sende ama hala dert yaniyorsun el insaf be.

Defansa forvet mi koyim :asd:
Once TAA, simdi de Skriniar sakatlanmis ha rakipler kafayi takmislar sana

Bu arada yarin lider ile macin varmis bir de senin kadronun degeri 300m... bakalim taktik konusunda Maurizio Sarri gibi basarili mi olacaksin ya da Igor Tudor gibi sinifta mi kalacaksin

Once TAA, simdi de Skriniar sakatlanmis ha rakipler kafayi takmislar sana

Bu arada yarin lider ile macin varmis bir de senin kadronun degeri 300m... bakalim taktik konusunda Maurizio Sarri gibi basarili mi olacaksin ya da Igor Tudor gibi sinifta mi kalacaksin
sarri ve tudoru ters yazmışssın sanırım RENGİKO!

Zalimce 6 maç sakatlanan Skrinar'ı sattık. Yolu açık olsun.
Kimmich ekibimize dahil oldu.
Bir de yedek kaleciyi satıp, stoper alabilirsek güzel olacak.

@Can Karabacak Lewandowski'yi aldim reis Mitrovic yerine. 87'lik Mitrovic'i 29'a sattim, 90'lik Lewandowski'yi 25'e aldim. Gozunu seveyim cok agresif cikma maca. Adamlarin taksitleri bitmedi daha. Kiminle oynadiysan illa oyuncularini sakatladin yav simdiye kadar.

34 yaşında adam alınca 3 maç sonra pili bitiyormuş. Bir de mevki kale yani. Cillessen'i aldım 10M'a. Neuer'i 10'a almıştım, 11'e satışa çıkardım. Mantıklı 1 hamle oldu. İkisi de 85 HP.

Hesaplarıma göre, 2. yarıya kadar 3 adet +85 orta saha alacağım. Forvetler zaten +85. Kale +85. O zamana kadar solbekimiz 85, 2 stoperimiz 80'e kadar gelişirler. Satacağım 2 orta sahadan 15M filan gelir, onunla da sağlam 1 stoper alırım. İşte o zaman takım, takıma benzer biraz.

@Aslan Karadağ devre arasında oyun 4-5 gün filan ara veriyor mu?

Geri
Üst Alt