- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Helali hoş olsunAz önce yine 8 tane yedin benden.![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Helali hoş olsunAz önce yine 8 tane yedin benden.![]()

6 atmanın seninle alakası yok. O olay Berke Deniz ile alakalı.dün 6 atmisiz bugün berabere bitmis
bu oyunun motoru bozuldu sanirim
iran liginde falan takiliyorum6 atmanın seninle alakası yok. O olay Berke Deniz ile alakalı.
Zaten bi sonraki maçta hemen özüne donmussun.![]()
city,lpool,arsenal,manutd,tott,everton,leicity gelmezse büyük sıkıntı.Saint E.'deki takımım o kadar iyi ki Aguero yedek bekliyor. Saint E. ile bile efsane kadro kurmak mumkün ama bu Allahın cezası takımdaki oyuncular para etmiyor ki. Ligin yarısı bitti daha anca bir şeye benzetebildim takımı. Şu Allahın cezası oyuncular bi satılsaydı hayırlısıyla 3 tane +85 OS alacağım. Tahminen 19. haftadaya kadar da defansı toparlarım.
PL'de de yine tutup da sondan 3. takım filan bana denk gelirse direkt istifa ederim yani. Sonra Onur yarı yolda su koydu demeyin. Yeterince işkence çektim ben.
Yok renktaş. Böyle ligin Allah belasını versin. Hangi ülkenin ligi olduğunu bile 3182828 haftada çözebildik.city,lpool,arsenal,manutd,tott,everton,leicity gelmezse büyük sıkıntı.
gelirse de, ben yan hesapta arsenal ile oynuyorum zevkli değil yav. transfer cambazlığına gerek kalmıyor.
zaten alınacak tüm oyuncular PL'de neredeyse. kimse birbirine iyi oyuncusunu vermeyeceğine göre
gelişen bir lig daha zevkli olur bence
O noktada okeyiz zaten de. Benim transfer etmek istediğim topçuların %70i ingilterede top oynuyor. Kaşif gönderip alma ihtimali olmuyorYok renktaş. Böyle ligin Allah belasını versin. Hangi lig olduğunu bile 3182828 haftada çözebildik.PL'de en kötü takımlarla bile efsane kadrolar kurmak mümkündür. Tıpkı Saint E. gibi. Ben Saint E.'yi aldığımda bütçe olarak en düşük takımlardan biriydi. Ama oyuncular para ediyor. 78'lik bi oyuncu nerden baksan 17M ediyor. 17-18M'a +85'lik adam alıyorsun zaten kaşifle. Mesele takımın iyi olması değil. Oyuncuların para etmesi.

Sadece yaş, oyuncu tipi ve overall olarak seçim yaparsın kaşifi gönderirken. Hayalindeki oyuncular gelmez ama +85 oyuncu her ligde kamyonla var.O noktada okeyiz zaten de. Benim transfer etmek istediğim topçuların %70i ingilterede top oynuyor. Kaşif gönderip alma ihtimali olmuyor
İtalya liginden kimi alcan
Bide lpool-city direkt haksız rekabet. Transfere gerek yok yani.
Jimenez'in gücü kaçmış oyunda?Mane’ye yolladığımız kaşif
Raul jimenez
Ikardi
Lakezet
ile döndü dövüp geri yolladım. Kodumun malı.
mane transfer listesinde değil mi onu gidip bulamaz oralarda sankiMane’ye yolladığımız kaşif
Raul jimenez
Ikardi
Lakezet
ile döndü dövüp geri yolladım. Kodumun malı.
85.Jimenez'in gücü kaçmış oyunda?
Muazzam topcu yav. Bence daha fazlasini bile hak ediyor.
Reis neyse ki bu rezilliklerin olacağını düşünüp öncesinde oyunu bıraktım