OSM | 10. GSCimbom Arjantin 2. Ligi | Şampiyon Tigre - Mehmet Eroğlu

Saint E.'deki takımım o kadar iyi ki Aguero yedek bekliyor. Saint E. ile bile efsane kadro kurmak mumkün ama bu Allahın cezası takımdaki oyuncular para etmiyor ki. Ligin yarısı bitti daha anca bir şeye benzetebildim takımı. Şu Allahın cezası oyuncular bi satılsaydı hayırlısıyla 3 tane +85 OS alacağım. Tahminen 19. haftadaya kadar da defansı toparlarım.

PL'de de yine tutup da sondan 3. takım filan bana denk gelirse direkt istifa ederim yani. Sonra Onur yarı yolda su koydu demeyin. Yeterince işkence çektim ben.

Saint E.'deki takımım o kadar iyi ki Aguero yedek bekliyor. Saint E. ile bile efsane kadro kurmak mumkün ama bu Allahın cezası takımdaki oyuncular para etmiyor ki. Ligin yarısı bitti daha anca bir şeye benzetebildim takımı. Şu Allahın cezası oyuncular bi satılsaydı hayırlısıyla 3 tane +85 OS alacağım. Tahminen 19. haftadaya kadar da defansı toparlarım.

PL'de de yine tutup da sondan 3. takım filan bana denk gelirse direkt istifa ederim yani. Sonra Onur yarı yolda su koydu demeyin. Yeterince işkence çektim ben.
city,lpool,arsenal,manutd,tott,everton,leicity gelmezse büyük sıkıntı.

gelirse de, ben yan hesapta arsenal ile oynuyorum zevkli değil yav. transfer cambazlığına gerek kalmıyor.
zaten alınacak tüm oyuncular PL'de neredeyse. kimse birbirine iyi oyuncusunu vermeyeceğine göre :D
gelişen bir lig daha zevkli olur bence

city,lpool,arsenal,manutd,tott,everton,leicity gelmezse büyük sıkıntı.

gelirse de, ben yan hesapta arsenal ile oynuyorum zevkli değil yav. transfer cambazlığına gerek kalmıyor.
zaten alınacak tüm oyuncular PL'de neredeyse. kimse birbirine iyi oyuncusunu vermeyeceğine göre :D
gelişen bir lig daha zevkli olur bence
Yok renktaş. Böyle ligin Allah belasını versin. Hangi ülkenin ligi olduğunu bile 3182828 haftada çözebildik. :D PL'de en kötü takımlarla bile efsane kadrolar kurmak mümkündür. Tıpkı Saint E. gibi. Ben Saint E.'yi aldığımda bütçe olarak en düşük takımlardan biriydi. Ama oyuncular para ediyor. 78'lik bi oyuncu nerden baksan 17M ediyor. 17-18M'a +85'lik adam alıyorsun zaten kaşifle. Mesele takımın iyi olması değil. Oyuncuların para etmesi.

Yok renktaş. Böyle ligin Allah belasını versin. Hangi lig olduğunu bile 3182828 haftada çözebildik. :D PL'de en kötü takımlarla bile efsane kadrolar kurmak mümkündür. Tıpkı Saint E. gibi. Ben Saint E.'yi aldığımda bütçe olarak en düşük takımlardan biriydi. Ama oyuncular para ediyor. 78'lik bi oyuncu nerden baksan 17M ediyor. 17-18M'a +85'lik adam alıyorsun zaten kaşifle. Mesele takımın iyi olması değil. Oyuncuların para etmesi.
O noktada okeyiz zaten de. Benim transfer etmek istediğim topçuların %70i ingilterede top oynuyor. Kaşif gönderip alma ihtimali olmuyor
İtalya liginden kimi alcan :asd:

Bide lpool-city direkt haksız rekabet. Transfere gerek yok yani.

O noktada okeyiz zaten de. Benim transfer etmek istediğim topçuların %70i ingilterede top oynuyor. Kaşif gönderip alma ihtimali olmuyor
İtalya liginden kimi alcan :asd:

Bide lpool-city direkt haksız rekabet. Transfere gerek yok yani.
Sadece yaş, oyuncu tipi ve overall olarak seçim yaparsın kaşifi gönderirken. Hayalindeki oyuncular gelmez ama +85 oyuncu her ligde kamyonla var.

@İbrahim Gençtürk Reis City ve Liverpool'un kime denk geldiği de çok önemli. Oyundaki taktiklerin mantığını çözemeyen birine denk gelirse Wolwes, Arsenal filan çok rahat şampiyon olabilir. Çünkü nerdeyse istisnasız her takımın oyuncuları para ediyor. Başlangıçta oyuncu kalitesi bazında fark olsa da, mali anlamda fark çok büyük olmadığı için kadro kalitesi farkı transferlerle kapanıyor. Mesela yanlış hatırlamıyorsam önceki GSC OSM'lerin birinde PL'de West Ham ile şampiyon olan bi renktaşımız vardı.

Mesela @Mehmet Eroğlu rengim 500 milyonluk kadroyla sürünüyor. :D

Oyundaki taktikleri gerçek futbol ile kıyaslarsan son derece saçma, hatta saçmayı geçiyorum ipe sapa gelmez yani. Ama seçtiğin her şeyin olumlu veya olumsuz geri dönüşünü alıyorsun. O yüzden taktik kısmının '' oyundaki '' mantığını çözmek önemli. Gerçek futbolu düşünüp kafa yormayın boşuna.

Mane için gene gönderdiydim gene aynı adamları buldu.
Saçma yav bulunmaması, transfer listesinden alan olmamıştı. Oyun iyice ayar etmeye başladı.

santamarina takımını aykut kocaman mı yönetiyor? takımı gol atmamaya yemin etmiş ama kahretsin gol de yemiyor yav

Geri
Üst Alt