Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Yav şu an kendimi sorguluyorum ben. Ben bu yaprak gibi oyunu oynayacak işsizlik mertebesine ne ara ulaştım...all boys'u kitledik ama basin konusmuyor, satilik herifler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav şu an kendimi sorguluyorum ben. Ben bu yaprak gibi oyunu oynayacak işsizlik mertebesine ne ara ulaştım...all boys'u kitledik ama basin konusmuyor, satilik herifler
ben de arkadaslar ayip olur diye birakmiyorum normalde 2.hafta salardimYav şu an kendimi sorguluyorum ben. Ben bu yaprak gibi oyunu oynayacak işsizlik mertebesine ne ara ulaştım...

Yav bu gol kaçırma olayına fena sövüyorum. Gidip +85 adam alıyoruz, herifler her maç 20 tane pozisyon kaçırıyor. Saint E. ile 4-0 yendiğim maçta 25 tane filan gol girişim var. Saçmalığın daniskası yani. Bi forvet 8 tane pozisyon kaçırır mı yav tek maçta.benim 100+ adamların hemen hepsi günün 11ine giriyor sürekli.
iyi oynamakla pek ilgisi yok.
dembele bugün 50 tane gol kaçırdı ona rağmen 9 rating almış maçta misal.

lan taktiği yapmayı unutmuşum yav boşuna gitti maç
valla sorma ya 4-5-1 oynayacaktım bu maça özel. normalde 4-3-3 oynuyordum dün oyuncu yok antremanda hepsi diye öylesine 3-4-3 yaptım maçtan 1 saat önce düzeltirim dedim oyuna girmeyi unuttum işin gücün arasından 70lik adam falan oynamışŞampiyonluğu elinin tersiyle itmissin usta
Sirf sana ozel 3 adet +85 OS transferleri son asamaya geldi abi.3 mac sonra yine bir mac kazandik diye sevinirken en iyi oyuncumuz revirlik olmus
Sirf sana ozel 3 adet +85 OS transferleri son asamaya geldi abi.
Lunhtorst'u bana satsaydin, bunlara hic gerek kalmayacakti.Lan Fener gibisin. Butun sezon sadece benim takima karsi bileniyor gibisin![]()