OSM | 10. GSCimbom Arjantin 2. Ligi | Şampiyon Tigre - Mehmet Eroğlu

benim 100+ adamların hemen hepsi günün 11ine giriyor sürekli.
iyi oynamakla pek ilgisi yok.
dembele bugün 50 tane gol kaçırdı ona rağmen 9 rating almış maçta misal.

benim 100+ adamların hemen hepsi günün 11ine giriyor sürekli.
iyi oynamakla pek ilgisi yok.
dembele bugün 50 tane gol kaçırdı ona rağmen 9 rating almış maçta misal.
Yav bu gol kaçırma olayına fena sövüyorum. Gidip +85 adam alıyoruz, herifler her maç 20 tane pozisyon kaçırıyor. Saint E. ile 4-0 yendiğim maçta 25 tane filan gol girişim var. Saçmalığın daniskası yani. Bi forvet 8 tane pozisyon kaçırır mı yav tek maçta.

Galibiyet serimize bir çentik daha attık.
Salah 2 freekick ile mest etti. :ıoıo:

Sanırım ligin %90'ı 4-3-3 formasyonunu kullanıyor. Oyun saçma bi şekilde buna yöneltiyor çünkü.

16.hafta sonuçlar.webp
puann1.webp
puann2.webp

Haftanın takımı:

ter Stegen (Defensores de Belgrano); Gomez (Santamarina), Alba (Atlético de Rafaela), Lodi (All Boys),
Mac Allister (San Martín de Tucumán), De Bruyne (Tigre), de Jong F. (Defensores de Belgrano), Camavinga (Defensores de Belgrano)
Malen (All Boys), Griezmann (San Martín de Tucumán), Mahrez (San Martín de Tucumán)

3 mac sonra yine bir mac kazandik diye sevinirken en iyi oyuncumuz revirlik olmus

Şampiyonluğu elinin tersiyle itmissin usta
valla sorma ya 4-5-1 oynayacaktım bu maça özel. normalde 4-3-3 oynuyordum dün oyuncu yok antremanda hepsi diye öylesine 3-4-3 yaptım maçtan 1 saat önce düzeltirim dedim oyuna girmeyi unuttum işin gücün arasından 70lik adam falan oynamış 😂

Yarın tamam devam maçlarının ilkine çıkacağız mahçup olmayız umarım

2 gündür kaşifi bekletiyordum Alex Sandro satılınca hemen kaşifi açtım 24 m euroya 2 dk önce sattığım Alex Sandro 14 m euroya karşımda :)

Geri
Üst Alt