- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
el tigre'den sonra dükkanı batmış adam gibi oldun diminasıl alacam zaten yaw
başka şeylerin peşindeyim

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
el tigre'den sonra dükkanı batmış adam gibi oldun diminasıl alacam zaten yaw
başka şeylerin peşindeyim

tigre 33 milyondan başlamıştı bu 87 milyonel tigre'den sonra dükkanı batmış adam gibi oldun dimi![]()

Bana davetiye gelmediArsenal----> @Kadir Ari---->Araragi1
Everton----> @Şerafettin KOÇ---> Supremo
Manchester City----> @Musap Aydinli--->Musap aydinli
West Ham United----> @Yasin Yıldırım--->@YmyKing
Bournemouth----> @Recep Yıldırım ---->osmrecep38
gelin dostlar siz kaldınız
Beter ol demek istiyorum. Hem de en içten dileklerimle.el tigre'den sonra dükkanı batmış adam gibi oldun dimi![]()
Supremo'ya gönderdim hesap ismi o değil miBana davetiye gelmedi
2 hafta sonra anca hayal kurmaya başlar bu takım, artıklardan kurulu 1 ekipnen düzen bozmaya geleceğizSenin Fransız'lardan oluşan 1 forvet hattı hayalin var ya, ondan dedim.![]()
Davet gelmediArsenal----> @Kadir Ari---->Araragi1
Everton----> @Şerafettin KOÇ---> Supremo
Manchester City----> @Musap Aydinli--->Musap aydinli
West Ham United----> @Yasin Yıldırım--->@YmyKing
Bournemouth----> @Recep Yıldırım ---->osmrecep38
gelin dostlar siz kaldınız
murhan ligin üzerinden alman panzeri gibi geçecek sanki üstad. çok ciddi atılımlar yapmış@Osman SEDEN canavar sarper ekibi ve şahsımın ekibi ligin kaderini tayin edecek gibi duruyor
burmutu alanla shefiyıldı alan arasındaki fark ne olacak haeLiverpool alan ile Bournemouth'u alan arasında bir haksızlık olmaz mı? Bence geçenki gibi Meksika ligi falan olabilirdi.
ucuz fiyattan willianı alayım bari kendisindenmurhan ligin üzerinden alman panzeri gibi geçecek sanki üstad. çok ciddi atılımlar yapmış

Girmişsin ya la ligeDavet
Davet gelmedi

Burada amaç şampiyonluk değil mi Börnemuth'u alan takım nasıl şampiyon olacak baştan kaybetmişburmutu alanla shefiyıldı alan arasındaki fark ne olacak hae
keşke bana çıksaydı burmutBurada amaç şampiyonluk değil mi Börnemuth'u alan takım nasıl şampiyon olacak baştan kaybetmiş![]()

bizden 2 emekli var transfer listesinde biri falcao digeri babelMarkette babel var.
Seveni varsa kaçırmasın.