sen bu kurtalar sofrasından çıkamassan
ben ona yanarım reis
sobaya bonbayı bırakacaz reis bizle beraber birileri de gitmeli ;D
1588351789846.webp

transfer tekliflerine kapalıyım

adamı kandırıp topcularını alıyor gıbısın kardesım!!
Ne alaka yav. Ben genç, gelişime açık ve geliştirip satabileceğim topçulara yöneliyorum takımım gereği. Greenwood ve Dalot ikisinin de gücü 76. Adamın takımı Manu. Kısa vaadede işine yarayacak topçular değil.

Rashford'a da 20M önerecektim. 85'lik adamı 14-15M'a getiriyor kaşif.

Beklerse elbette ki daha yüksek fiyata satar ama vakit nakittir. İstediği bütün adamları lig başlayana kadar satamaz sistemi kullanarak. Adamın hedefi şampiyonluk. Ha satmak istemezse de, hakkıdır.

Son düzenleme:
Anladım üstat teşekkürler bilgi için. Ben ilk defa oynamıyorum geçen hafta Başak ile ligde 2. oldum bjk'nin 2 puan arkasından. Bjk'nin en iyi oyuncusu Richarlison'un 90 puanı vardı benim Dembele'nin 105 vardı ona rağmen şampiyon oldu. Hem de deli gibi aktif olmama rağmen. Çok ilginç bir oyun cidden ama şampiyon olmamak kaçınılmazsa zevk almaya bakacağız :)
Knka şampiyon olmak güzel elbette ama hedefi 10.'luk filan olan takımı tutup da ilk 3'e filan sokarsan da muazzam bir başarı olur ve iyi hissettirir.
Önceki OSM'de hedefi 13. lük olan takımı 8. yaptım ilk kez oynamama rağmen. İlk kez oynamasaydım 5. filan yapardım. Bunlar da güzel.

Geri
Üst Alt