- 24 Mayıs 2009
- 17.314
- 20.297
- 2.643
Sarıp yolliyimRenktaş, Greenwood'a talibim. Kimseye söz verme.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sarıp yolliyimRenktaş, Greenwood'a talibim. Kimseye söz verme.![]()
2 senedir oynamadim yaw .dMusap lütfen az at ilk maçımda![]()
sen bu kurtalar sofrasından çıkamassan
sobaya bonbayı bırakacaz reis bizle beraber birileri de gitmelisen bu kurtalar sofrasından çıkamassan
ben ona yanarım reis

bunu bilseydim iki elim kanda olsa bile katilirdim abi talihsiz bir yorum olmuş!sen neden oynamayorsun seni tokat manyağı yapma aruzusuyla oyuna dahil olmuştum. tek hedefimde oydu
@Can Karabacak
gerçi orucu uykuya tutturuyosundur şuan baya gec görürsün soruyu
günaydın piremses kaptın yine sevap pointibunu bilseydim iki elim kanda olsa bile katilirdim abi talihsiz bir yorum olmuş!
belhandayı alam mıbunu bilseydim iki elim kanda olsa bile katilirdim abi talihsiz bir yorum olmuş!
almabelhandayı alam mı

Topçu almam için satmam lazım sup modum, piyasa ateş pahası@Cihan Ağzıkara her teklıfe topcu verme cıhancıgım
sana ozelden bısey yazacagımTopçu almam için satmam lazım sup modum, piyasa ateş pahası
Umarım eline verirlersana ozelden bısey yazacagım
Dalot'u da istiyorum.Sarıp yolliyim![]()
adamı kandırıp topcularını alıyor gıbısın kardesım!!Dalot'u da istiyorum.
Greenwood ve Dalot konularinda anlasiriz da, soyle bakalim Rashford'a kac para istiyorsun?![]()
Ne alaka yav. Ben genç, gelişime açık ve geliştirip satabileceğim topçulara yöneliyorum takımım gereği. Greenwood ve Dalot ikisinin de gücü 76. Adamın takımı Manu. Kısa vaadede işine yarayacak topçular değil.adamı kandırıp topcularını alıyor gıbısın kardesım!!
Knka şampiyon olmak güzel elbette ama hedefi 10.'luk filan olan takımı tutup da ilk 3'e filan sokarsan da muazzam bir başarı olur ve iyi hissettirir.Anladım üstat teşekkürler bilgi için. Ben ilk defa oynamıyorum geçen hafta Başak ile ligde 2. oldum bjk'nin 2 puan arkasından. Bjk'nin en iyi oyuncusu Richarlison'un 90 puanı vardı benim Dembele'nin 105 vardı ona rağmen şampiyon oldu. Hem de deli gibi aktif olmama rağmen. Çok ilginç bir oyun cidden ama şampiyon olmamak kaçınılmazsa zevk almaya bakacağız![]()