- 3 Temmuz 2012
- 139.541
- 87.972
- 5.338
ılk sezonun mu delle alli normalde 50mlik topcuGayet hakkaniyetli rakamlar öneriyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ılk sezonun mu delle alli normalde 50mlik topcuGayet hakkaniyetli rakamlar öneriyorum.
Delle alli 30m
50 m sahibinden satılık85'lik adama ne kadar vereceğim hain adam.
Yemezler. İlk sezonum değil.ılk sezonun mu delle alli normalde 50mlik topcu![]()
Yok yav. Vallahi geliştirmek için istiyorum Greenwood ve Dalot'u.onur renktaşın oyununa gelmeyin sizi kazıklamaya çalışıyor aldığı adamları 2 katı fiyata 2 gün içinde okutacak![]()
Yok yav. Vallahi geliştirmek için istiyorum Greenwood ve Dalot'u.![]()
Yanlış kişiye düşmanlık kuruyorsun.
25 mi.Mahrezi 25e isteyen varsa satarim
Mahrez bu 30-40 mioluk adam25 mi.
Ula sen de milleti ayakta öpmeye çalışıyorsun ha.
@İlyas Karaca dedim sana yanlış kişiye zoom yapıyorsun.![]()
Mahrez'in 5-6 yaş küçüğünü kaşif 14-15M'a bulup getiriyor Musap. Din kardeşiyiz. Yeme şimdi bizi.Mahrez bu 30-40 mioluk adam![]()
Bizde ekmegimizin pesindeyiz ... Bak sadece 25e süper yildiz alacaksin..Mahrez'in 5-6 yaş küçüğünü kaşif 14-15M'a bulup getiriyor Musap. Din kardeşiyiz. Yeme şimdi bizi.![]()
73lü orta saham gilmour'u piyasa degerine yani 4.5 milyona birakirim 18 yasinda. senin orta sahalar acayip kazma. 80e yaklasinca 20ye okutursun en az. kasana +16m girmis olurreis reddedemiyceğin bi teklif gönderdim kaleci transferinde sana biraz fazla yüklendim zararını böylece telafi etmek isterim
oyunun zevkli tarafi kadroyu temizleyip sifirdan transfer yapmak![]()
şu event çok iyi olurdu ligin başında herkes için.
şans.
Alttakiler kopmuştu geçen seferde gelişmeye çaba göstermeyince. Bu sefer öyle olmaz umarım.oyunun zevkli tarafi kadroyu temizleyip sifirdan transfer yapmak
öyle 2 günde hepsini degistirince zevki olmuyor
böyle daha iyi bence
yav bu elmas olayı yuzunden kopmamak mumkun degılAlttakiler kopmuştu geçen seferde gelişmeye çaba göstermeyince. Bu sefer öyle olmaz umarım.
bu sefer de ben bırakacağımAlttakiler kopmuştu geçen seferde gelişmeye çaba göstermeyince. Bu sefer öyle olmaz umarım.

sen oynatmayacaksan teklif attığım herifi ver reis uygunsa tabi. ileride kulüplerimizin selamati açısından olağanüstü bi dostluk antlaşması olacaktır bu73lü orta saham gilmour'u piyasa degerine yani 4.5 milyona birakirim 18 yasinda. senin orta sahalar acayip kazma. 80e yaklasinca 20ye okutursun en az. kasana +16m girmis olur
james sana yaramaz reisim