senden fedonu 3m ye istiyorum

Fedon mu?

IMG_0071.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yav musap adamı oynatmıycan yedeğin yedeği ben 11 olusturmak için çer çöp topluyorum. sen manchester cty sin en iyi kadro sende
ufak takımlara bazı güzellikler yapman hatırlanacak güzel birer anı olarak kalacak hafızlarda. en son 4.3m ye evet dersen guardiolo gibi adam olduğunu tüm kainata ispatlamış olacaksın. aksi halde herkes seni muhallebi bebesi sanır.
artık top sende

herkesın bırbırını koparmaya calıstıgı 1 lig

yav musap adamı oynatmıycan yedeğin yedeği ben 11 olusturmak için çer çöp topluyorum. sen manchester cty sin en iyi kadro sende
ufak takımlara bazı güzellikler yapman hatırlanacak güzel birer anı olarak kalacak hafızlarda. en son 4.3m ye evet dersen guardiolo gibi adam olduğunu tüm kainata ispatlamış olacaksın. aksi halde herkes seni muhallebi bebesi sanır.
artık top sende
8 e düsürdüm hatrina koydum markete

btw #antipep

Hadi hayirli olsun. Belese degerin altinda wonderkid kaptin

Watford'um reis. 20'lik bi Portekizli herif var. Quilmes midir nedir. İyi gelisir. Yasina gore fena bi overall'u yok. İsini gorurse vereyim.
savunma ve ortasahaya iki genco aldım reis. hücum ve kale için birer genç lazım
forvet için pedro ve sardan biri takımımın gol yükünü çekebilir. oyuncu sattığımda bunlardan birini min. kaça bırakırsın

savunma ve ortasaha iki genco aldım reis. hücum ve kale için birer genç lazım
forvet için pedro ve sardan biri takımımın gol yükünü çekebilir. oyuncu sattığımda bunlardan birini min. kaça bırakırsın
nasıl alıyon topcu satmadan bu kadar herifi

Geri
Üst Alt