- 27 Ocak 2010
- 59.387
- 30.998
- 3.523
20 m paraya sahip olsam fedonu mu isterim senden üstat. tamam gel 4 olsun tüm param da bu zatenFodeni 3 e he xd. O kadar da acemi degiliz xd sana Mahrezi 20ye verebilirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20 m paraya sahip olsam fedonu mu isterim senden üstat. tamam gel 4 olsun tüm param da bu zatenFodeni 3 e he xd. O kadar da acemi degiliz xd sana Mahrezi 20ye verebilirim
senden fedonu 3m ye istiyorum
10. genc, gelisime acik ingilterenin ve benim en büyük talentim20 m paraya sahip olsam fedonu mu isterim senden üstat. tamam gel 4 olsun tüm param da bu zaten
yav musap adamı oynatmıycan yedeğin yedeği ben 11 olusturmak için çer çöp topluyorum. sen manchester cty sin en iyi kadro sende
25 mi.
Ula sen de milleti ayakta öpmeye çalışıyorsun ha.
@İlyas Karaca dedim sana yanlış kişiye zoom yapıyorsun.![]()
8 e düsürdüm hatrina koydum marketeyav musap adamı oynatmıycan yedeğin yedeği ben 11 olusturmak için çer çöp topluyorum. sen manchester cty sin en iyi kadro sende
ufak takımlara bazı güzellikler yapman hatırlanacak güzel birer anı olarak kalacak hafızlarda. en son 4.3m ye evet dersen guardiolo gibi adam olduğunu tüm kainata ispatlamış olacaksın. aksi halde herkes seni muhallebi bebesi sanır.
artık top sende
Yani sezon basi cpu full cekiyor galibayalnız oyunun bu döneminde daha fazla eder mahrez ama oyunun ortası olsaydı 17 falandı![]()
yav reis anlamıyormusun8 e düsürdüm hatrina
btw #antipep
Yani sezon basi cpu full cekiyor galiba
Ver hadi seviyorum seniyav reis anlamıyormusun
Mein ganzes Geld ist 4,3 Millionen Euro. das ist alles. under bah?
Reis alma ben sana belese verecegim 20'lik adami gel. Musap gibi firsatcilara bes kurus kazandirmamak lazim.yav reis anlamıyormusun
Mein ganzes Geld ist 4,3 Millionen Euro. das ist alles. under bah?
Ver hadi seviyorum senihangi takimdin
hangisi reis bakayım hemenReis alma ben sana belese verecegim 20'lik adami gel. Musap gibi firsatcilara bes kurus kazandirmamak lazim.![]()
Watford'um reis. 20'lik bi Portekizli herif var. Quilmes midir nedir. İyi gelisir. Yasina gore fena bi overall'u yok. İsini gorurse vereyim.hangisi reis bakayım hemen
savunma ve ortasahaya iki genco aldım reis. hücum ve kale için birer genç lazımWatford'um reis. 20'lik bi Portekizli herif var. Quilmes midir nedir. İyi gelisir. Yasina gore fena bi overall'u yok. İsini gorurse vereyim.
nasıl alıyon topcu satmadan bu kadar herifisavunma ve ortasaha iki genco aldım reis. hücum ve kale için birer genç lazım
forvet için pedro ve sardan biri takımımın gol yükünü çekebilir. oyuncu sattığımda bunlardan birini min. kaça bırakırsın
elmas neyav bu elmas olayı yuzunden kopmamak mumkun degıl
coins isteelmas ne