Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Yav sal beni nolur.önce sen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav sal beni nolur.önce sen
Mbappeyi alma kardesımYav sal beni nolur.
Niye?Mbappeyi alma kardesım
Bakma reco'nun mbappe dedigine onun ilk transferi cangele ya da biseswar olur
Lewis Baker olur 4 milyona.@Murat Saylak Zengin adamsin. Gilmour'u sat 5M'a. Herif sende yedegin yedegi.
Ulan ne pinti adamsin. Baker'i ne yapayim. Gelmis 25 yasina. Bir de 4M istiyor. Yemin ediyorum GSC'de 2 dk arkamizi donmeye gelmiyor. Zaten herifi kullanmayacaksin. 5M veriyoruz herif bize 92 model Sahin oneriyor.Lewis Baker olur 4 milyona.

stadın elektriklerini kesecekler reis parayı toplayamazsak, önceki başkan dj_matkap gibi borç takıp tüymüş@Mehmet Eroğlu herife tıklayıp özelliklerine aheste aheste bakıyordum pirana gibi kaptın herifi üstat helal olsun![]()
Ebedi dostum, umarim Neymar icin gondermemisindir. Cunku kendisini kulubume baglayan sozlesmeyi az once imzaladi kendisi.bizde brezilyanın en iyi futbolcusu için kaşif gönderdik hadi bakalım
Nekadar reisNeymar'i bedavadan biraz pahaliya satiyorum reis. İlgilenir misin? Bu firsati kacirma derim. @Osman SEDEN
48m ye transfer yapacak seviyede degilim daha yav ayrica yuh. 48m nedir oyleNeymar'i bedavadan biraz pahaliya satiyorum reis. İlgilenir misin? Bu firsati kacirma derim. @Osman SEDEN

Ebedi dostum, umarim Neymar icin gondermemisindir. Cunku kendisini kulubume baglayan sozlesmeyi az once imzaladi kendisi.
Bu şoparı da hic sevmem ama mecbur kaldim. Mbappe icin gonderdim de, herifi kapmislar bile. Ben de baktim Neymar var, yapistirdim.![]()
27'ye aldim. 30'a birakirim.Yazık cidden seni mbappe yarışında ezip geçiyorlar ve sen bana savaş açıyorsun ha aferin bu savaş ilanına gerekli cevap verilecektir![]()
27'ye aldim. 30'a birakirim.![]()