nasıl alıyon topcu satmadan bu kadar herifi
ilk murhan benden listemdeki bi kaleciyi aldı. oradan elime biraz para gecti reis. sonra o paraya ve kendi değerine sattığım bi adamdan musap ve murhandan iki genc oyuncu aldım. abartılacak rakamlar değil gerçi iki topcu 8 mye mi ne geldi.

savunma ve ortasaha iki genco aldım reis. hücum ve kale için birer genç lazım
forvet için pedro ve sardan biri takımımın gol yükünü çekebilir. oyuncu sattığımda bunlardan birini min. kaça bırakırsın
Reis o genc elemani takimda tutmayi dusunuyorum. Sarr da para eden nadir topcularimdan biri oldugu icin onu max fiyattan sisteme iteleyip para kazanmam lazim maalesef. Kale bolgesinin ise bana bile hayri yok. :D

Kasifi yolladik bakalim.

tenor.gif

Reis o genc elemani takimda tutmayi dusunuyorum. Sarr da para eden nadir topcularimdan biri oldugu icin onu max fiyattan sisteme iteleyip para kazanmam lazim maalesef. Kale bolgesinin ise bana bile hayri yok. :D
iyi forvet transfeleri yakalarsan o çıtırı da düşünmeyip elden çıkaracağın zaman haberleşelim reis

ilk murhan benden listemdeki bi kaleciyi aldı. oradan elime biraz para gecti reis. sonra o paraya ve kendi değerine sattığım bi adamdan musap ve murhandan iki genc oyuncu aldım. abartılacak rakamlar değil gerçi iki topcu 8 mye mi ne geldi.
@Murat Saylak Zengin adamsin. Gilmour'u sat 5M'a. Herif sende yedegin yedegi.

bizde brezilyanın en iyi futbolcusu için kaşif gönderdik hadi bakalım

Geri
Üst Alt