İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
Ben mbappeye yollamadım ki 85+, 25 yaş altı forvet aradım ikisi de gelince yapıştırdım.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

48'e koydum. Sistem olur da es kaza alirsa karismam.Başkasına satma 1 gün içinde alıcam 30a
48'e koydum. Sistem olur da es kaza alirsa karismam.Ama sen bana dönene kadar almazsa senindir.
Ya hakikaten cok ballisin, ya da bizi yiyorsun. Her halukarda hayrini gor rengim. Hile yapip da yakalanmayan adamlara her daim saygi duymusumdur zaten.Ben mbappeye yollamadım ki 85+, 25 yaş altı forvet aradım ikisi de gelince yapıştırdım.
![]()
Zaten max 2 oyuncu satilmis herkesten. Gun icinde seninki de 2'ye tamamlanir. Sabaha dogru ve saat 11'de 1'er oyuncum satillmis mesela benim.Dün kahpelik yapmasa sistem şimdi alırdım sadece 1 oyuncum satılmış yazık ya
Zaten max 2 oyuncu satilmis herkesten. Gun icinde seninki de 2'ye tamamlanir. Sabaha dogru ve saat 11'de 1'er oyuncum satillmis mesela benim.
Alirim 30a27'ye aldim. 30'a birakirim.![]()
ManCity 13m degeri olan Fabinho'ya 10m teklif etmis
![]()
20 çok az hatta çok çok az@Cihan Ağzıkara Gel anlasalim patron. Marcus'u sat bana 20M'a.![]()
84'lik Mahrez'e 20M istiyordun dun.Alirim 30a
Bak ben İlyas Karaca'ya ne guzel kiyak yapiyorum.20 çok az hatta çok çok az![]()
Takımdaki işe yarar tek forvetBak ben İlyas Karaca'ya ne guzel kiyak yapiyorum.85'lik adama 20M oneriyorum. Gözün doysun.
Yap bi guzellik, koskoca Manu'sun!
Neyse, Dalot'a kac istiyorsun?Takımdaki işe yarar tek forvet20'ye bırakamam sana kıyak, ver 35 M, yolliyim sana
![]()
12Neyse, Dalot'a kac istiyorsun?![]()
Yok o fazla .d alabayi bile ucuza kapmis adamim. Fabinho ya 10 mio önermis adamim84'lik Mahrez'e 20M istiyordun dun.
91'lik Neymar'i sana 35'e birakirim. Sen zengin adamsin. Hoş, yasli oyunculara ozel etkinlik de var. İyi gelisir.![]()
12'ye 84'luk adam alinir yav defansta. İnsaf biraz.