bir de 451 oynamayın diyo
şimdi de 442 yi duman eder diyo
o zaman niye millet 442 çıksın dime ;D duman olmak için mi
tam stratejist ya. musapı şampiyonlukta kalan rakiplerine karşı doldururken kendi karşılaşacağı rakipleri 442ye yönlendiriyorki içlerinden daha rahat geçsin :asd: yermiyiz bu numaraları be

Mount'a, Dembele'ye filan bastım zaten reis. Dembele 83 idi, 90 oldu. Mount 81 idi, 89 oldu. Luis A. 83 idi 85 oldu vs.
Bak ben takımı alır almaz senin sıkıntıyı çözdüm 80lik falan aynı mevkide 3 4 tane genç topçu var hangi birini geliştireceksin ki onlar 90 95 olana kadar lig biter orta saha çöplük kaynıyor forvetler de çok sıkıntılı alım satım işleri de yavaşlamış artık bakalım ne olacak bundan sonra

Bak ben takımı alır almaz senin sıkıntıyı çözdüm 80lik falan aynı mevkide 3 4 tane genç topçu var hangi birini geliştireceksin ki onlar 90 95 olana kadar lig biter orta saha çöplük kaynıyor forvetler de çok sıkıntılı alım satım işleri de yavaşlamış artık bakalım ne olacak bundan sonra
Orta saha nasıl çöp yav.

Emrahadmin e 3-0 cakmıs gibiyiz

Forvette kanat forvet yokki 4-3-3 oynayamıyorum zaten orta saha da 90lık topcu yoktu Mount dışında 86 88 civari hep 28 yaş oyuncular var
Para onlara yetti.
Bir de benim 4-3-3 oynama hedefim yoktu. Bu takımla kime 4-3-3 oynayacağım. Sheffield'ın filan bile manyak manyak kadrolar kurduğu yerde... O yüzden 2 tane as forvet bana yetiyordu.
4-5-1 oynuyordum. Bolca orta saha lazımdı. O veletleri de kullanmak için değil satmak için aldım. 80 olduklarında iteleyecektim sisteme...
Velhasıl, herkesin oyun tarzı farklı tabii...

Para onlara yetti.
Bir de benim 4-3-3 oynama hedefim yoktu. Bu takımla kime 4-3-3 oynayacağım. Sheffield'ın filan bile manyak manyak kadrolar kurduğu yerde... O yüzden 2 tane as forvet bana yetiyordu.
4-5-1 oynuyordum. Bolca orta saha lazımdı. O veletleri de kullanmak için değil satmak için aldım. 80 olduklarında iteleyecektim sisteme...
Velhasıl, herkesin oyun tarzı farklı tabii...
4-5-1 bu takıma en uygun diziliş doğru tespit bakalım kaliteli orta sahalar bulursam alacağım ben de Dembele tek forvette yeterli olur gibi

Sheffield'ın filan bile manyak manyak kadrolar kurduğu yerde..
işte herkes kurabilirdi yani ekibimiz bu noktaya geldiyse ;D
7 8 basamak yukarda bir takım gelmiş olsaydı şimdi 2. kim olacak tartışması dönecekti ;D

ss2.webp

ss3.webp

4-5-1 bu takıma en uygun diziliş doğru tespit bakalım kaliteli orta sahalar bulursam alacağım ben de Dembele tek forvette yeterli olur gibi
Dembele'yi 100 yapana kadar Arnautovic'e takıl derim. Brahimi'yi de şutlarsın.
O Savic denilen herif de tam mal çıktı. 3 maçta 3 sarı kart gördü. Kurtulmaya bak.
Mount baya iyi ama.

Geri
Üst Alt