Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tam stratejist ya. musapı şampiyonlukta kalan rakiplerine karşı doldururken kendi karşılaşacağı rakipleri 442ye yönlendiriyorki içlerinden daha rahat geçsinbir de 451 oynamayın diyo
şimdi de 442 yi duman eder diyo
o zaman niye millet 442 çıksın dimeduman olmak için mi
yermiyiz bu numaraları beçok değiştintam stratejist ya. musapı şampiyonlukta kalan rakiplerine karşı doldururken kendi karşılaşacağı rakipleri 442ye yönlendiriyorki içlerinden daha rahat geçsinyermiyiz bu numaraları be
Bak ben takımı alır almaz senin sıkıntıyı çözdüm 80lik falan aynı mevkide 3 4 tane genç topçu var hangi birini geliştireceksin ki onlar 90 95 olana kadar lig biter orta saha çöplük kaynıyor forvetler de çok sıkıntılı alım satım işleri de yavaşlamış artık bakalım ne olacak bundan sonraMount'a, Dembele'ye filan bastım zaten reis. Dembele 83 idi, 90 oldu. Mount 81 idi, 89 oldu. Luis A. 83 idi 85 oldu vs.

Orta saha nasıl çöp yav.Bak ben takımı alır almaz senin sıkıntıyı çözdüm 80lik falan aynı mevkide 3 4 tane genç topçu var hangi birini geliştireceksin ki onlar 90 95 olana kadar lig biter orta saha çöplük kaynıyor forvetler de çok sıkıntılı alım satım işleri de yavaşlamış artık bakalım ne olacak bundan sonra![]()
Forvette kanat forvet yokki 4-3-3 oynayamıyorum zaten beklerde defansif. orta saha da 90lık topcu yoktu Mount dışında 86 88 civari hep 28 yaş oyuncular varOrta saha nasıl çöp yav.
Adama enkaz mı bıraktın rtaşOrta saha nasıl çöp yav.
kendine söyle önce bunu ünsalcımçok değiştin
aynı çizgimde duruyorum ama sen çok değiştin..kendine söyle önce bunu ünsalcım
uzaaynı çizgimde duruyorum ama sen çok değiştin..
Para onlara yetti.Forvette kanat forvet yokki 4-3-3 oynayamıyorum zaten orta saha da 90lık topcu yoktu Mount dışında 86 88 civari hep 28 yaş oyuncular var
Taş gibi takım bıraktım ama kıymetini bilmiyor.Adama enkaz mı bıraktın rtaş
Evet takımın güzele benziyor benimki kadar olmasa daTaş gibi takım bıraktım ama kıymetini bilmiyor.
Forvet kötü diyor, 2 tane wonderkid var. Geliştirsin yani. Her şeyi devletten beklemesin...![]()
4-5-1 bu takıma en uygun diziliş doğru tespit bakalım kaliteli orta sahalar bulursam alacağım ben de Dembele tek forvette yeterli olur gibiPara onlara yetti.
Bir de benim 4-3-3 oynama hedefim yoktu. Bu takımla kime 4-3-3 oynayacağım. Sheffield'ın filan bile manyak manyak kadrolar kurduğu yerde... O yüzden 2 tane as forvet bana yetiyordu.
4-5-1 oynuyordum. Bolca orta saha lazımdı. O veletleri de kullanmak için değil satmak için aldım. 80 olduklarında iteleyecektim sisteme...
Velhasıl, herkesin oyun tarzı farklı tabii...
işte herkes kurabilirdi yani ekibimiz bu noktaya geldiyseSheffield'ın filan bile manyak manyak kadrolar kurduğu yerde..

Dembele'yi 100 yapana kadar Arnautovic'e takıl derim. Brahimi'yi de şutlarsın.4-5-1 bu takıma en uygun diziliş doğru tespit bakalım kaliteli orta sahalar bulursam alacağım ben de Dembele tek forvette yeterli olur gibi
Güncel listeyle beraber koyalımişte herkes kurabilirdi yani ekibimiz bu noktaya geldiyse
7 8 basamak yukarda bir takım gelmiş olsaydı şimdi 2. kim olacak tartışması dönecekti
Ekli dosyayı görüntüle 81143
Ekli dosyayı görüntüle 81144