Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Sarper Yıldırımcanavar sarper kim onla maçım varmış
Arnautovic 4-3-3ün en ucunda iş yapar da tek forvet sıkıntı Brahimiyi kullanacağım zaman zaman defansif özelliği yüksekmişDembele'yi 100 yapana kadar Arnautovic'e takıl derim. Brahimi'yi de şutlarsın.
O Savic denilen herif de tam mal çıktı. 3 maçta 3 sarı kart gördü. Kurtulmaya bak.
Mount baya iyi ama.
Ben önceki OSM'de veletlerle yeteri kadari kadar uğraştım rengim. Daha da işim olmaz. Herifleri geliştirene kadar lig bitti.işte herkes kurabilirdi yani ekibimiz bu noktaya geldiyse
7 8 basamak yukarda bir takım gelmiş olsaydı şimdi 2. kim olacak tartışması dönecekti
Ekli dosyayı görüntüle 81143
Ekli dosyayı görüntüle 81144
15. hafta genç adamlar 100 ü geçince ne olacak peki geri kalan 20 hafta al satla kurtaracak mıBen önceki OSM'de veletlerle yeteri kadari kadar uğraştım rengim. Daha da işim olmaz. Herifleri geliştirene kadar lig bitti.
Bunda da geliştirene kadar ligin yarısı bitecek.
Direkt performans verecek 85'lik adamlar alıp al sat ile 90'lıklarla yerlerini revize etme ve al satlarla kar edip lig ortasında 100'lük birkaç adam alma düşüncesi daha uygun benim için.
ben yönetiyom üstat. halen bana oyuncu satman yasak değilse koreliyi versene bana. fw lazımcanavar sarper kim onla maçım varmış
@Emrah Yıldırımben yönetiyom üstat. halen bana oyuncu satman yasak değilse koreliyi versene bana. fw lazım
ver işte yav nolacak acil fw lazım
fw var mı bende acabaver işte yav nolacak acil fw lazım
15 tane fw var sende aradan korelıyı veririrsin işte.fw var mı bende acaba
ilerleyen haftalar da görüşelim15 tane fw var sende aradan korelıyı veririrsin işte.

Valla uğraşmak isteyen uğraşsın. Ben 1 sezon daha veletlerle uğraşamam.15. hafta genç adamlar 100 ü geçince ne olacak peki geri kalan 20 hafta al satla kurtaracak mı
menajersiz veya burdaki gibi aç kurtlarla dolu menajerleri olmayan liglerde tutar o taktik de burda işlemezValla uğraşmak isteyen uğraşsın. Ben 1 sezon daha veletlerle uğraşamam.![]()

Renktaş hakikaten söylüyorum, önceki OSM'de veletlerle uğraşmaktan kusasım geldi artık. Birdaha da hayatta oyuncu geliştirmekle uğraşmam. Ligin yarısına kadar sürünüp sonra kral olana kadar ohooo yani.menajersiz veya burdaki gibi aç kurtlarla dolu menajerleri olmayan liglerde tutar o taktik de burda işlemez
listeye düşen yeni adam 1 dakikada gidiyo kimi alıp satacaksın![]()
reis bi iki oyuncu satar mısın bana şu mübarek iftar vaktimenajersiz veya burdaki gibi aç kurtlarla dolu menajerleri olmayan liglerde tutar o taktik de burda işlemez
listeye düşen yeni adam 1 dakikada gidiyo kimi alıp satacaksın![]()
Reis çok fenasın çok.reis bi iki oyuncu satar mısın bana şu mübarek iftar vakti