- 8 Temmuz 2015
- 35.809
- 70.653
- 3.893
ben bunu geçerim heraldeMaça az kala kamp yapacam. totnım yüksek puanla 1.çıktı bizi yıkar
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ilerleyen turlarda basarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben bunu geçerim heraldeMaça az kala kamp yapacam. totnım yüksek puanla 1.çıktı bizi yıkar
ben bunu geçerim heralde
ilerleyen turlarda basarım
buraya attım sanmıştım yaw sonuçlarıKoyup geçtik
ruh hastası istifa etti dün behandayı transfer ettikten sonralan sotonu yendik ama menajer başka biri görünüyor
@Can Karabacak covidhanda:confused:
adamın doktoru dövdüğü için kırmızı kart yemiş diyecektim hevesim kursağımda kaldı.
Belhanda için İbra'yı coin ile satmış. IP ban yese hakkıdır yani.ruh hastası istifa etti dün behandayı transfer ettikten sonra
zirvede bırakıyorum dedi
daha kimi vereyim sana kazanman için heYav ilk golü biz atıyoruz yine yeniliyoruz sokacam böyle takıma
daha kimi vereyim sana kazanman için he
takımından utanYav ilk golü biz atıyoruz yine yeniliyoruz sokacam böyle takıma
Totnımı yine 3leyip evine yolladık çeyrek finale çıktık. Sana psg çıkmış banada leipzig. Geçersek yarı finalde karşılaşabiliriz
benm herif biraz güçlü gibi ama indiriceğiz inşTotnımı yine 3leyip evine yolladık çeyrek finale çıktık. Sana psg çıkmış banada leipzig. Geçersek yarı finalde karşılaşabilirizfinal olsa güzel olur
Benim gruptayken onu evde yendim ama deplasmanda yenilmiştimbenm herif biraz güçlü gibi ama indiriceğiz inş
karşılaşırsak GS yi yenmek istememBenim gruptayken onu evde yendim ama deplasmanda yenilmiştim

baska lıg konusulması yasaktır
yonetım
neden gerginleştin üstat bi gelişme mi varİşsiz olanlara ve parayla coins alanlara koyacağız yakın zamanda