İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
@Recep Yıldırım kötü gidişata kim dur diyecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yarınki maç için planların nedir. ratosyona gidelim fazla zorlamayalım takımları penaltılarda artık kim cıkarsa@Recep Yıldırım kötü gidişata kim dur diyecek
Ben bugün rotasyonla oynadımyarınki maç için planların nedir. ratosyona gidelim fazla zorlamayalım takımları penaltılarda artık kim cıkarsa

Ben bugün rotasyonla oynadım![]()
Reis kullandığım 15 adam var zaten. Hırs değil de oyuncuların hepsi fit.kupayı ciddiye alıyorsun he. bende bu maç hakkında haftalardır anlaşırırz rotasyon yaparız diye planlıyordum.
yakışık almadı bu hırslı tavırların.

belhanda takımı karıştırıyomuşsoutemtıma bak 4. hocayı da göndermiş. tam bi vampir kulüp
111lik adamın var reis 111Reis kullandığım 15 adam var zaten. Hırs değil de oyuncuların hepsi fit.
![]()
yine de madem öyle dedin full as çıkmam![]()
73 milyon nakit parası da var es geçmeyelim111lik adamın var reis 111
Ekli dosyayı görüntüle 81385
bende 3 m anca var reis onuda kasaya koydumki yarın faizinden nasiplenek diye.73 milyon nakit parası da var es geçmeyelim
bende 3 m anca var reis onuda kasaya koydumki yarın faizinden nasiplenek diye.
adamlar oyunu yaşıyor adeta. 200 m fark atmıs ligde de adeta 2006nın fenerbahcesi
101e benim eski topçuyu alırkene eyii73 milyon nakit parası da var es geçmeyelim

ya bırak ya editi ve mensını görmedın tabi henuz kredi acacak sevıyeye getirmişssin takımı 6 m diyon halenbende de 6.45 m kalmış sadece
transfer zayıfladı iki üç günde anca doğruluruz
baby stratejisi işe yaramış gibi duruyo reisen son hatırladığım aramızda çok az bi fark vardı hangi ara o seviyeye geldin üstat @Mehmet Eroğlu
arkdaş kimlere karşı oynuyoruz yahudi tüccar gibi alayı

iyi 1 operasyon oldu101e benim eski topçuyu alırkene eyii![]()